دبیر انجمن خودروسازان:

چرا خودروهای ناقص تکمیل و راهی بازار نمی شود؟

دبیر انجمن خودروسازان با اشاره به اینکه درحال حاضر بدهی خودروسازان به قطعه سازان حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: مجوز افزایش قیمتها فقط توانست بخشی از زیان خودروسازان را جبران کند.

چرا خودروهای ناقص تکمیل و راهی بازار نمی شود؟
۱۳ دی ۱۴۰۰ – ۱۴:۳۰ اخبار اقتصادی اخبار صنعت و تجارت
چرا خودروهای ناقص تکمیل و راهی بازار نمی شود؟
دبیر انجمن خودروسازان با اشاره به اینکه درحال حاضر بدهی خودروسازان به قطعه سازان حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: مجوز افزایش قیمتها فقط توانست بخشی از زیان خودروسازان را جبران کند.
احمد نعمت بخش در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در خصوص دلایل روند کند تکمیل خودروهای ناقص در شرکتهای خودروسازی، گفت: مجوز افزایش قیمتها فقط توانست بخشی از زیان خودروسازان را جبران کند اما باید این نکته را مدنظر قرار دهید که همچنان صنعت خوردو با تحریم روبروست و همین امر تامین قطعات الکترونیکی را برای واحدهای تولیدی سخت کرده است.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر بدهی خودروسازان به قطعه سازان حدود  ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان است، افزود: چندین بار درخواست کرده ایم تا ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار صنعت خودروسازی قرار بگیرد که انها بتوانند بخشی از بدهی خود را به قطعه سازان پرداخت کنند اما متاسفانه هنوز این موضوع مورد موافقت قرار نگرفته است

دبیر انجمن خودروسازان تصریح کرد: براساس آمار حدود ۱۵۰ هزار خودروی ناقص کف کارخانه های خودروسازان قرار دارد که آنها در تلاش برای تکمیل این خودرو ها هستند ولی کمبود نقدینگی و مشکلات حمل و نقل بین المللی و مشکلات نقل و انتقال پول عاملی شده تا روند تکمیل خودروهای ناقص با زمان بیشتری روبرو شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.

  1. علیرضا

    پس کی بدزده؟
    اوایلی که روحانی سر کار اومد ، این دو کارخانه مونتاژ کار آشغال ساز داشتن ورشکست میشدن
    اگر راست میگید تعرفه گمرک رو برای ماشین صفر کنید و قیمت هارو آزاد کنید.
    اونوقت ببینم کی میره پژو پارس ۲۰ سال پیش میخره؟؟؟
    دنا پلاس سقف شیشه ای چراغ گرد دنده دستی ۶ دنده جدید
    آخه اسم هم بلد نیستید بزاریددددددددد