شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت خودرو اصفهان (۱۲)

نمایش فونیکس FX در جعبه تاریک

شرکت مدیران خودرو در بخش فونیکس شانزدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان، محصول جدید فونیکس FX را در جعبه ای تیره به نمایش گذاشت تا بازدیدکنندگان برای کنجکاوی آشنایی با این محصول به آن نزدیک شوند و سعی کنند از بیرون این جعبه تیره، جزئیاتی از این خودرو که هنوز به صورت رسمی از سوی مدیران خودرو آماده عرضه نشده را ببینند.

شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت خودرو اصفهان (۱۲)

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو»، این کراس اوور در زمینه ایمنی به روز ترین محصول برند فونیکس به حساب می آید. ۱۶ آپشن از سیستم ADAS یا دستیار ایمنی هوشمند رانندگی در این محصول قرار گرفته که به نوعی نسخه پیشرفته تری از سیستم های ADAS تیگو۸ پرو به حساب می آید و این خودرو با بهره گیری از این آپشن ها امکان ارائه رانندگی خودکار سطح ۲.۵ را فراهم می کند. از جمله تکنولوژی های دستیار راننده فونیکس FX می توان به سیستم جلوگیری خروج از خط LDP، هشدار خودرو یا عابر در عقب خودرو RCTA  ، هشدار تشخیص نقاط کور، ترمز هوشمند، حرکت خودکار بین خطوط، تشخیص ترافیک جانبی و … اشاره کرد که با ۶ کیسه هوا، ایمنی متمایزی نسبت به رقبا را برای FX رقم می زند.
مدیران خودرو در نظر دارد تا فونیکس FX را در فاز نخست در دو نسخه به بازار عرضه کند که هر یک از این نسخه ها به نوعی از نظر فنی مشابه تیگو۷ پرو و تیگو۸ پرو هستند. نسخه اول که احتمالا در تیراژ محدود عرضه خواهد شد از پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو با حداکثر توان ۱۵۷ اسب بخار بهره می برد و گشتاور آن از طریق یک گیربکس CVT با تعویض مصنوعی ۹سرعته به محور جلو منتقل می شود. اما نسخه اصلی این خودرو همانند تیگو۸ پرو از پیشرانه ۱.۶ لیتری توربو GDI بهره خواهد برد که حداکثر توانش به ۱۹۷ اسب بخار می رسد و حداکثر گشتاور آن نیز ۲۹۰ نیوتون متر است که این عدد در عقب خودرو نیز درج شده و از طریق یک گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه wet به محور جلو منتقل می شود. تیگو۸ پرو با این پیشرانه شتاب ۸.۹ ثانیه ای را ثبت می کند در حالی که فونیکس FX، با وزن به مراتب کمتر می تواند شتابی بین ۸ تا ۸.۵ ثانیه را به ثبت برساند و به نوعی به سریع ترین خودرو جدید بازار ایران بدل شود که البته شتاب آن در منابع چینی حدود ۷ تا ۸ ثانیه اعلام شده است. همچنین یکی دیگر از تفاوت های نسخه ۱.۵لیتری توربو و ۱.۶لیتری توربو GDI این خودرو طراحی سیستم تعلیق عقب به صورت مولتی لینک در نسخه ۱.۶ لیتری توربو است که در کیفیت سواری اثر قابل توجهی دارد.
غرفه برند پریمیوم فونیکس همچنین در این نمایشگاه میزبان دیگر اعضای این خانواده نظیر تیگو۸ پرو، تیگو۷ پرو و آریزو۶ پرو بود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.