واردات خودرو در دولت رییسی (۱۱۰)

کیاهای وارداتی به تهران رسیدند

چهار مدل سراتو، سلتوس، سونت و پگاس تعدادی بیش از ۲۰ عدد که چند روز پیش خبر رسیدنش به بندر لنگه منتشر شده بود به تهران رسدند.

واردات خودرو در دولت رییسی (۱۱۰)

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»،  شرکت کوشا خودرو به عنوان نماینده رسمی واردات و ارائه خدمات پس از فروش محصولات کیاموتورز قرار است ۷ مدل از محصولات این شرکت خودروساز کره ای را به ایران وارد کند.

کراس اوور های سونت و سلتوس و دو سدان سراتو و پگاس نخستین محصولاتی هستند که از این برند خودروساز کره ای پا به بازار ایران گذاشته اند.

کیا سلتوس به یک موتور ۱.۶ لیتری ۱۲۳ اسب بخاری مجهز است و بر روی آن گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک نصب شده است. سراتو نسخه ۲۰۲۳ احتمالا با موتور ۲ لیتری تنفس طبیعی به بازار وارد شده که ۱۴۷ اسب بخار قدرت دارد و به گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک مجهز شده است.

سونت نیز از یک موتور ۱.۵ لیتری ۱۱۴ اسب بخاری بهره می برد و به گیربکس CVT مجهز شده و سدان اقتصادی پگاس نیز به عنوان اقتصادیرین گزینه کیا برای بازار ایران از یک موتور ۱.۴ لیتری ۹۴ اسب بخاری بهره می برد که با یک گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک همراه شده است. تمامی خودرو ها تک دیفرانسیل و دیفرانسیل جلو هستند و همگی قرار است از سریق بورس کالا به بازار عرضه شوند.

ورود خودروها به تهران نوید این را می دهد که کوشا خودرو در مراحل انجام تست ها و اخذ مجوز های مربوطه برای ارائه خودرو به بازار است و به زودی اخبار جدیدی از این برند و این شرکت خواهیم شنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.