به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، وی از ذخیره سازی بعضی از کالاهای اساسی خبر داد و گفت: «وزارت بازرگانی با کمک مباشران بخش خصوصی برنامه ذخیره سازی برای تعدادی از اقلام اساسی را آغاز کرده است.»
غضنفری تصریح کرد: «مهمتر از ذخیره سازی اطلاعات شفافی است که مرتبا باید در اختیار مردم بگذاریم و وزارت بازرگانی مقدمات این کار را فراهم کرده است.»
وی با بیان اینکه باید عملیات در طرح موفق تنظیم بازار نوروزی امسال برای موضوع هدفمند کردن یارانه ها استفاده شود، اظهار کرد: «باید از بخش خصوصی، تشکل ها و تولیدکنندگان و توزیع کنندگان بخواهیم با هماهنگی کار کنند تا مشکلی برای مردم بروز نکند.»
وزیر بازرگانی از تلاش برای توسعه تجارت رسمی در بازارچه های مرزی کشور خبر داد و گفت: «با توسعه تجارت رسمی علاوه بر جذب سرمایه گذاری بیشتر این بازارچه ها برای سرمایه گذاران جاذب می شوند.»
وی افزود: «وزارت بازرگانی همواره از توسعه بازارچه های مرزی حمایت کرده است.»
غضنفری در خصوص تعرفه ۷۰ درصدی خودرو نیز اظهار کرد: «مجلس هنوز تصمیمی اتخاذ نکرده است و وزارت بازرگانی همراه وزارت صنایع و معادن کارهای اداری ابلاغ این تعرفه را انجام می دهند.»
وی ادامه داد: «منتظر هستیم بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری موضع مجلس چه خواهد بود، فعلا با مصوبه مجلس روبرو هستیم و حرف آخر هم مصوبه مجلس است.»
وزیر بازرگانی:
درباره تعرفه واردات خودرو، منتظر رای مجلس هستیم
: وزیر بازرگانی گفت: «موضوع هدفمند کردن یارانه ها تا حد زیادی تغییری در حجم عرضه و تقاضا ایجاد نمی کند.»
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.