فونیکسریمکسبهتام

عرضه دو مدل وارداتی کیکس و قشقایی توسط نامی خودرو

کراس اوورهای جدید نیسان به ایران رسید

عصر خودرو- شرکت نامی خودرو یکی از نام های عرصه واردات خودرو در دوران جدید است که پیش از واردات خودروها تمرکز ویژه ای روی بخش خدمات پس از فروش داشته و حتی این بخش را با عنوان خدمات پلاتینیوم در تبلیغات محیطی اطلاع رسانی کرده است.

کراس اوورهای جدید نیسان به ایران رسید
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، نامی خودرو در گام نخست تمرکز ویژه ای روی برند نیسان داشته به گونه ای که تنها واردکننده سدان نیسان سیلفی با چهره جدید و بالاترین سطح امکانات به ایران است و به زودی نسخه e-power این خودرو را تحویل متقاضیان خواهد داد. اما در جدیدترین مرحله عرضه خودروهای وارداتی در سامانه، نامی خودرو کراس اوور کیکس را نیز عرضه کرده است و علاوه بر آن، برای اولین بار، کراس اوور محبوب نیسان در ایران که نامی ایرانی نیز دارد یعنی قشقایی را به نیز به نمایش گذاشته است تا در مراحل بعدی در سامانه خودروهای وارداتی عرضه شود. در این مطلب شما را با دو کراس اوور وارداتی جدید نامی خودرو یعنی کیکس و قشقایی آشنا خواهیم کرد.

    نیسان قشقایی
    کراس اوور جمع و جور شهری نیسان با طول 4.4 متر پیشتر در نسل نخست به صورت تولیدی روانه بازار شده بود و اکنون آخرین فیس لیفت از نسل دوم این خودرو با پیشرانه 2 لیتری تنفس طبیعی آماده عرضه به صورت وارداتی توسط نامی خودرو شده است.

     

    این خودرو برپایه پلتفرم CMF-CD نیسان بنا شده که مشترک با ایکس تریل و رنو کاجار است و در سال 2014، و نخستین سال عرضه این نسل نیز به عنوان خودرو سال انتخاب شده است. نسخه ای که نامی خودرو برای واردات به ایران در نظر گرفته از پیشرانه 2 لیتری تنفس طبیعی با کد MR20 نیرو می گیرد. حداکثر توان این پیشرانه به 139 اسب بخار و حداکثر گشتاور آن به 184 نیوتون متر می رسد که از طریق یک گیربکس اتوماتیک CVT سری Xtronic نیسان به محور جلو این خودرو منتقل می شود.

    مصرف سوخت ترکیبی نیسان قشقایی وارداتی با وزن 1469 کیلوگرم به 6.7 لیتر در صد کیلومتر می رسد که با توجه به حجم قابل قبول 57 لیتری مخزن سوخت آن امکان پیمایش متوسط حدود 850 کیلومتر را محیا می کند. طول نیسان قشقایی به 4401 میلیمتر می رسد و فضای بار آن 486 لیتر یعنی حدود 80 لیتر کمتر از برادر بزرگترش یعنی ایکس‌تریل است. سیستم تعلیق نیسان قشقایی وارداتی در جلو از نوع مستقل مک‌فرسون و در عقب نوع چند اتصاله مولتی لینک است.این خودرو همچنین روی تایرهای با سایز 215/55 با رینگ 18 اینچی آلومینیومی دو رنگ سوار شده و سیستم کمکی فرمان آن از نوع برقی با دو حالت اسپرت و نرمال است.

    نیسان قشقایی در بخش تجهیزات ایمنی به سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی HAC، سیستم کنترل لغزش خودرو ASR، ترمز کمکی IEB، سیستم هوشمند پایداری نیسان IRC و 4 چرخ دیسکی در کنار ترمز کمکی BAS و TPMS در کنار 6 کیسه هوای جلو، جانبی و پرده ای مجهز شده است. قشقایی همچنین برای کاهش مصرف سوخت از تکنولوژی ISS برای روشن و خاموش شدن خودرو در توقف های کوتاه پشت چراغ قرمز بهره می برد.

    از دیگر امکانات قابل توجه نیسان قشقایی وارداتی نامی خودرو می توان به دوربین ثبت وقایع، تهویه اتوماتیک دوگانه، تنظیم برقی 6 جهته صندلی راننده، دریچه تهویه برای سرنشینان عقب، نمایشگر مرکزی 9 اینچی، سانروف پانورامیک، ورود و استارت بدون کلید، سنسور باران، سنسور نور با روشنایی خودکار چراغ ها، کنسول وسط سرنشینان جلو و عقب و ... اشاره کرد.


    نیسان کیکس
    نیسان کیکس جانشین نیسان جوک(در بازارهای غیر از اروپا و استرالیا) است که نامی خودرو آن را با پیشرانه 1.5لیتری HR15 وارد و در ایران عرضه خواهد کرد. این کراس اوور کوچک 4.3 متری از پیشرانه 4 سیلندر 1.5لیتری با حداکثر توان 121 اسب بخار و حداکثر گشتاور 143 نیوتون متر نیرو میگیرد.

    مصرف سوخت ترکیبی این کراس اوور 1170 کیلوگرمی به 6.5 لیتر در صد کیلومتر می رسد و قدرت آن از طریق گیربکس CVT با قابلیت تعویض 6 سرعته دستی به محور جلو منتقل می شود. ظرفیت فضای بار این کراس اوور به 428 لیتر می رسد و سیستم تعلیق آن در جلو از نوع مستقل مک فرسون و در عقب از نوع میله پیچشی است.

     

    ترمز های جلو و عقب کیکس دیسکی است و از تکنولوژی ها و امکانات سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، کروز کنترل اتوماتیک، 6کیسه هوا و سیستم ضد لغزش نیز بهره می برد.

    نیسان کیکس همچنین به تجهیزات کمک راننده و ایمنی بر پایه رادار نظیر رادار هشدار نقاط کورBSD، هشدار حرکت بین خطوط LDW، هشدار برخورد از جلو FCW و هشدار برخورد به مانع عقب CTA نیز مجهز شده است. در بخش تجهیزات رفاهی این خودرو نیز مواردی همچون سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک،دوربین 360درجه، نمایشگر 8 اینچی لمسی، استارت دکمه ای، سانروف، آینه های برقی و ... به چشم می خورد.

    ممکن است در گام نخست این تصور بوجود بیاید که قدرت این خودرو کم و عملکرد آن ضعیف است اما پارامتر اصلی که توان نهایی حرکتی یک خودرو را تعیین می کند.

    نسبت قدرت به وزن آن خودرو است. برای مثال اگر یک شاسی بلند 1.9تنی با پیشرانه 190 اسب بخاری داشته باشید به ازای هر کیلوگرم وزن آن خودرو حدود 0.1 اسب بخار قدرت در اختیار خواهید داشت. شما در نیسان کیکس وارداتی با وزن 1170 کیلوگرم و پیشرانه 122 اسب بخاری نیز حدود 0.1 اسب بخار به ازای هر کیلوگرم در اختیار دارید و اینگونه با توجه به ابعاد کوچک این کراس اوور 4.3 متری، عملا همان میزان قدرت به ازای هر کیلوگرم را در اختیار دارید. همچنین کیفیت پیشرانه و گیربکس اختصاصی CVT رنو مصرف سوخت 6.6 لیتری در سیکل ترکیبی را رقم می زند که بدون شک از مهمترین مزایای این خودرو به حساب می آید.

    قیمت فروش علی الحساب این خودرو در مبادی ورودی 1.4 میلیارد تومان اعلام شده است.

    نویسنده: امیرحسین برخورداری
    عکس : اعظم صباغ

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط