مروری بر مهم‌ترین اخبار خودرویی هفته گذشته

: در مهم ترین خبر خودرویی هفته دست اندرکاران صنعت خودرو در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری و در جهت بررسی راهکارهای افزایش کیفیت خودروهای تولید داخل جلسه ای را در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی برگزار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، در این جلسه که به دعوت کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای تشکیل شد، با محوریت رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص افزایش کیفی خودروهای تولید داخل، در زمینه افزایش کیفیت تولید محصولات در خطوط مونتاژ و قطعه سازی، استاندارد خودروها و قطعات تولیدی و ارتقای خدمات پس از فروش خودروها تبادل نظر شد.
طبق تصمیم های این جلسه قرار بود که حاضران برنامه های اجرایی خود برای ارتقای کیفی خودروهای تولید داخل را تا سه شنبه هفته ای که گذشت تدوین و به کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای بررسی و تصمیم گیری ارائه کنند.
همچنان تعرفه ۹۰ درصدی اعمال می شود
اما در خبر خودرویی دیگری در این هفته معاون وزیر بازرگانی اعلام کرد که در سال جاری تاکنون همان تعرفه ۹۰ درصدی بریا واردات خودرو اعمال شده است.
بابک افقهی در این مورد گفت: «همچنان تعرفه ۹۰ درصد اعمال می شود و ما منتظر ابلاغ جدید مجلس هستیم که احتمالا دوباره آن در اختیار دولت قرار می گیرد و دولت هم نظرش همان ۹۰ درصد است.»
پس از رهنمودهای مقام معظو رهبری در خصوص صیانت از صنایع داخلی بود که نمایندگان مجلس حدود ۱۰ روز پیش طرح دو فوریتی افزایش تعرفه واردات خودرو در سال جاری به ۹۰ درصد را ارائه کردند که یک فوریت آن به تصویب رسیده و در حال بررسی بیشتر است.
توانمندسازی قبل از کاهش تعرفه
همچنین در این هفته تولیدکنندگان قطعه در گفت و گوهایی عنوان کردند که کاهش تعرفه راه مناسبی برای افزایش کیفیت خودروهای تولیدی نبوده و در این زمینه باید در جهت تدوین استانداردهای جدید اقدام شود.
به گفته آنان کاهش تعرفه های خودرو نیازمند برنامه ریزی برای توانمندسازی و رقابت پذیرسازی صنعت داخلی است و در همه کشورهای در حال توسعه قبل از کاهش تعرفه، برنامه های میان مدت برای حمایت از صنایع داخلی و توانمندسازی آن ها انجام می شود.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.