فونیکسریمکسبهتام

عرضه اوکتاویا و کاروک برای اولین بار

عصر خودرو- یکی از محبوب ترین سدان‌های اروپایی بازار جهانی برای اولین بار به سامانه آمد.

عرضه اوکتاویا و کاروک برای اولین بار
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، اشکودا اولین برند اروپایی که بعد از سالها توسط شرکت پارس ساتر هوشمند عضو گروه ایران رووربه کشور معرفی شد توانسته جایگاه ویژه ای در بازازر خودروهای وارداتی پیدا کند.

    این برند ابتدا با اشکودا سوپرب وارد سامانه وارداتی ها شد و حالا با گذشت چند ماه دو محصول دیگر خود را برای اولین بار وارد سامانه کرده است.

    اشکودا اوکتاویا وکاروک دو مدل جذاب و محبوب ازگروه خودروسازی فولکس واگن که تولید آن به جمهوری چک بر می گردد از روز چهارشنبه دوم آبان ماه 1403 در سامانه خودرو های وارداتی عرضه خواهد شد.

    قیمت فروش قطعی درمبادی ورودی اشکودا اوکتاویا 18.682.200.000ریال و اشکودا کاروک 19.366.900.000 ریال از سوی سازمان توسعه تجارت و شورای رقابت در سامانه اعلام شده است.

    متن اطلاعیه سامانه یکپارچه عرضه خودرو های وارداتی به شرح ذیل است:
    به اطلاع کلیه افراد واجد شرایط در ماده 4 دستورالعمل تنظیم بازار خودروسواری (مصوبه جلسه 543 شورای رقابت) می‌رساند، از روز ‌چهارشنبه مورخ 02 /08 /1403 تا ساعت 23:59 روز دوشنبه 07 /08 /1403 می‌توانند ثبت‌نام انجام داده و پنج اولویت از سبد محصولات اعلامی انتخاب نمایند.

    متقاضیان محترم باید از تاریخ سه شنبه 24 /07 /1403 تا ساعت 12:00 روز شنبه 05 /08 /1403 یکی از حساب‌های خود را فقط نزد شعب بانک‌های واجد شرایط اعلامی در سامانه  به نام خودرو وارداتی وکالتی و مبلغ پنج میلیارد ریال مسدود کنند.

    قیمت مندرج در جدول شماره 1،قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل :بیمه شخص ثالث ،مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه  می گردد.

    مشخصات فنی دو محصول عرضه شده در سامانه یکپارچه خودرو های وارداتی:
    اشکودا اوکتاویا سدان فست بکی است که به موتور 1400 سی‌سی T-GDI مجهز است و توانایی تولید 150 اسب‌بخار قدرت و 250 نیوتن‌متر گشتاور را دارد که تمامی این نیرو توسط یک گیربکس 7 سرعته دوکلاچه به چرخ‌های جلو می‌رسد. از جمله امکانات این خودرو می‌توان به : 6 کیسه‌هوا، اتوپارک، سیستم کنترل پایداری، سانروف، گرمکن و سردکن صندلی‌های جلو، هدآپ دیسپلی، سیستم استارت استاپ اتوماتیک، شارژر وایرلس، کروزکنترل تطبیقی، رادار بین خطوط و هشدار تصادف از جلو اشاره کرد.

     

     

    کاروک‌ وارداتی پارس ساتر هوشمند، یک موتور 1.4 لیتری توربوشارژ با فناوری TSI دارد که قادر است 150 اسب‌بخارقدرت و 250 نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. گیربکس این خودرو 7 سرعته دوکلاچه است که بر روی دسته دنده آن واژه  DSG نوشته شده که در واقع همان تکنولوژی دوکلاچه گیربکس‌های فولکس واگن است که نیرو را به چرخ‌های جلو می‌رساند. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو 6.49 لیتر در هر 100 کیلومتر است که با توجه به وزن 1365 کیلوگرمی و باک 51 لیتری معقول به نظر می‌رسد.

    سیستم تعلیق این کراس‌اوور کوچک در جلو مک فرسون و در عقب میله پیچشی است که البته شاید در نگاه اول جای تعجب داشته باشد اما با توجه به اینکه این خودرو یک خودروی اقتصادی در بازارهای جهانی است، استفاده از این مدل سیستم تعلیق تا حدی عادی است.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط