ابطال معاینه فنی ۹۲۰۰ خودرو در ۱۰ ماه

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از ابطال معاینه فنی بیش از ۹۲۰۰ دستگاه خودرو در ۱۰ماهه سال جاری در پایتخت خبر داد.

ابطال معاینه فنی 9200 خودرو در 10 ماه

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از فارس، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه تلویزیونی شهر امن گفت: دودزا بودن، وضعیت نامناسب لاستیک‌ها، نقص در سامانه روشنایی و …از جمله مواردی است که می‌تواند منجر به ابطال معاینه فنی خودرو در محل شود؛ البته در شرایط فعلی آلودگی هوا، دودزا بودن از مصادیق ابطال معاینه فنی‌ آیت.

سردار موسوی‌پور با اشاره به اینکه خودروهای دودزا عمدتاً در سن فرسودگی به سر می‌برند، گفت: چنانچه مأموران پلیس راهور خودرویی را مشاهده کنند که فاقد شرایط معاینه فنی باشد حتی اگر در سامانه دارای معاینه فنی مجاز باشد، وسیله نقلیه وی در محل متوقف و مالک یا راننده آن را ملزم به مراجعه به تعمیرگاه جهت رفع نقص و اخذ معاینه فنی جدید می‌کنند؛ درصورتی‌که مالک جهت رفع نواقص اقدام نکند به‌ازای هر روز مبلغ معادل ۱۰۰ هزار تومان جریمه به علت فاقد معاینه فنی برای آن خودرو ثبت می‌شود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت آلودگی هوای پایتخت در ماه‌های اخیر گفت:‌ متناسب با شرایط ایجاد شده اقدامات همکاران بنده نیز در این راستا تشدید شده است. به‌طوری که در ۱۰ماهه سال جاری معاینه فنی ۹۲۰۰ دستگاه خودرو از سوی مأموران پلیس راهور تهران بزرگ باطل شده و مالکان این خودروها باید نسبت به رفع نقص و دریافت مجدد معاینه فنی اقدام کنند.

وی تصریح کرد: بیش از یک‌ میلیون ۱۱۵ هزار وسیله نقلیه اعم از خودروهای سبک‌وسنگین که فاقد معاینه فنی بودند توسط دوربین‌ها و بیش ۱۰۰ هزار وسیله نقلیه نیز توسط مأموران پلیس راهور جریمه شدند.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.