قیمت‌گذاری خودرو باید مبتنی بر واقعیت‌های اقتصادی باشد

رئیس کمیسیون صنایع مجلس گفت: قیمت‌گذاری خودرو باید منصفانه و مبتنی بر واقعیت‌های اقتصادی باشد.

قیمت‌گذاری خودرو باید مبتنی بر واقعیت‌های اقتصادی باشد

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از تسنیم، مصطفی طاهری رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، به تبیین مواضع خود درباره قیمت‌گذاری خودرو پرداخت و بر ضرورت تعادل‌بخشی به منافع تولیدکننده و مصرف‌کننده تأکید کرد.

طاهری با اشاره به شکاف موجود بین عرضه و تقاضا در بازار خودرو اظهار داشت: وضعیت فعلی بازار به گونه‌ای است که اگر مکانیزم قیمت‌گذاری به درستی اعمال نشود، شاهد گران‌فروشی خواهیم بود.

وی در عین حال هشدار داد: از سوی دیگر، اگر در قیمت‌گذاری، عوامل مؤثری مانند تورم، هزینه‌های تولید و قیمت تمام‌شده مواد اولیه را نادیده بگیریم و صرفاً با استناد به فشارهای معیشتی مردم، قیمت‌ها را در سطح غیرواقعی حفظ کنیم، خودروسازان با زیان مواجه شده و انگیزه خود برای تولید و توسعه را از دست خواهند داد.

رئیس کمیسیون صنایع مجلس راه‌حل این معضل را تعیین قیمت منصفانه دانست و توضیح داد: باید به نقطه‌ای برسیم که هم مصرف‌کننده متضرر نشود و هم خودروساز بتواند با در نظر گرفتن نرخ تورم و هزینه‌ها، به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهد. این تعادل برای پویایی صنعت خودرو حیاتی است.

این مقام مسئول گفت: سیاست‌گذاری در این حوزه نیازمند نگاه کارشناسی و همه‌جانبه است تا هم از حقوق مردم حمایت شود و هم چرخ تولید کشور بچرخد.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.