فونیکسریمکسبهتام

شیائومی در تحویل ماهانه خودرو رکورد زد

عصر خودرو- شیائومی در ژوئیه با تحویل بیش از ۳۰ هزار دستگاه که افزایش ۲۰ درصدی ماهانه را نشان داد، رکورد جدیدی در تحویل خودرو ثبت کرد.

شیائومی در تحویل ماهانه خودرو رکورد زد
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، این نتایج برای برندی که تا همین اواخر، فقط گوشی‌های هوشمند می‌فروخت، خوب است. این رکورد تا حدودی با این واقعیت توضیح داده می‌شود که شیائومی برای اولین‌ بار توانست نه تنها سدان‌های SU7، بلکه شاسی بلندهای YU7 را نیز که یک خودروی جدید است، تحویل دهد.

    این شرکت به کمک کارخانه فوق پیشرفته‌اش به این نتیجه شگفت‌انگیز، دست یابد و دلیل دیگری هم وجود دارد که چرا شیائومی خبرساز شد. شیائومی اعلام کرد: هر 76 ثانیه یک خودروی جدید تولید می‌شود.  این خودروها در سراسر چین به صورت انبوه سفارش داده می‌شوند و با شرکت‌های رقیب مانند «تسلا» رقابت می‌کنند.

    یک دستگاه خودرو SU7 اولترا شیائومی، در مارانلو که خانه فراری است، مشاهده شد. هیچ کس با اطمینان نمی‌داند که آیا فراری، این خودرو را خریده یا اجاره کرده یا قرض گرفته است و این بدان معناست که فراری قصد دارد خودرو SU7  اولترا را مهندسی معکوس کند.

    این چیز جدیدی نیست، خودروسازان همیشه خودروهای تولیدشده سایر تولیدکنندگان را آزمایش می‌کنند.

    طبق گزارش سوپرکاربلوندی، فراری مشغول تولید خودروی برقی خودش است و هنوز اطلاعات بسیار کمی در مورد آن وجود دارد.

     

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط