پیش‌فروش ام‌جی۴ در چین از ۲۰ هزار دستگاه گذشت

برند MG اعلام کرد که ارقام پیش‌فروش هاچبک تمام برقی MG۴ جدید در چین از ۲۰ هزار دستگاه بیشتر شده است. عرضه رسمی این خودرو برای ماه سپتامبر برنامه ریزی شده بود اما به روز ۲۹ ماه آگوست جلو افتاد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، در تاریخ ۱۵ آگوست برند MG یک پیش‌فروش محدود به تعداد ۵۰۰ دستگاه MG۴ برای رزرو تحویل زودتر از موعد ایجاد کرد که همه خودرو ها در ۴ دقیقه و ۳۶ ثانیه به فروش رفتند. پیش‌فروش عمومی و عادی MG۴ در ۵ آگوست و در بازه قیمت حدود ۱۰۳۰۰ دلار تا حدود ۱۴۷۰۰ دلار شروع شده بود.

طول، عرض، ارتفاع و فاصله دو محور هاچبک MG۴ به ترتیب ۴۳۹۵ ، ۱۸۴۲ ، ۱۵۵۱ و ۲۷۵۰ میلی‌متر است. طبق گفته کمپانی ۶ رنگ بدنه برای این خودرو قابل سفارش خواهد بود.
این خودرو مجهز به یک موتور الکتریکی permanent magnet synchronous یا مغناطیسی دائم در جلو است که ۱۲۰ کیلووات یا حدود ۱۶۳ اسب‌بخار قدرت تولید می‌کند.

نسخه MG۴ Anxin از باتری های نیمه جامد استفاده خواهد کرد که جزئیات آن در زمان عرضه اعلام می‌شود. شارژ شدن ۳۰ تا ۸۰ درصد در دیگر تریم های خودرو حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. برد مسافت خودرو تحت استاندارد CLTC به ۵۳۰ کیلومتر می‌رسد و مصرف انرژی آن ۱۰.۴ کیلووات‌ساعت در هر ۱۰۰ کیلومتر است.

شرکت Vivo اعلام کرد که سیستم کلید دیجیتال خودرو به اسم OriginOS حالا با مدل MG۴ جدید کاملا سازگار است. این سیستم به گوشی های هوشمند اجازه می‌دهد با لمس تلفن به خودرو قفل آن را باز کرده و خودرو را روشن کنند.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.