زاویناموتور اعلام کرد:

آغاز تحویل زودتر از موعد هیوندای النترا

زاویناموتور در اطلاعیه‌ای رسمی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد: تحویل هیوندای النترا ها زودتر از موعد و با پلاک و مدارک کامل در مرکز تحویل تهران و عاملیت های سراسر کشور آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، بر اساس این گزارش، زاویناموتور تنها شرکت فعال در عرصه خودروهای وارداتی جانبازان بدون تعهدات معوق در کشور است. این شرکت پس از کسب مجوز واردات محصولات هیوندای، دو مرحله عرضه النترا را با موفقیت انجام داد که به دلیل موجود بودن خودروها و تکمیل مدارک شماره‌گذاری، در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.


زاویناموتور به زودی واردات هیوندای سوناتا و توسان را نیز با همین رویه آغاز می‌کند. همچنین مجوزهای لازم برای واردات محصولات «کیا» نیز توسط این شرکت اخذ شده و اخبار تکمیلی آن متعاقباً اعلام می‌شود.

 

برگه‌های سبز و پلاک آماده است

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.