یکی از طراحان خودروهای الکتریکی خبر داد:

خودروی آپادانا روی خط تولید

: یکی از طراحان خودروی الکتریکی آپادانا گفت: «در صورتی که تغییراتی ابتدایی در این خودرو ایجاد شود، به تولید انبوه می رسد.»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از فارس، علی اسماعیلی از طراحان خودروی الکتریکی آپادانا گفت: «این خودرو توسط تیم طراحی دانشجویی دانشکده مهندسی، متشکل از ۱۸ نفر، از دانشجویان رشته های مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی متالورژی و مهندسی کامپیوتر در مدت یک سال طراحی و ساخته شد.»
وی افزود: «این خودرو، وزنی برابر ۷۵۰ کیلوگرم و توانی نیز برابر ۱۰ اسب بخار دارد و بیشینه سرعت آن نیز ۷۰ کیلومتر بر ساعت است.»
اسماعیلی تصریح کرد: «مدت شارژ این خودرو پنج ساعت است و با هر بار شارژ کامل، قادر است، مسافت ۳۵ کیلومتر را طی کند. این خودرو با ۸ باتری پراید کار می کند.»
وی خاطرنشان کرد: «در صورت حمایت مسئولان و انجام تغییرات جزئی در نوع باتری این خودرو بزودی به تولید انبوه می رسد.»

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.