تردد یک هزار دستگاه سمند درناوگان تاکسیرانی سنگال

: تاکنون بیش از هزار دستگاه سمند وارد ناوگان تاکسی رانی سنگال شده که تمامی استانداردهای لازم در زمینه فناوری و مصرف سوخت را با موفقیت گذرانده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، عبدالرحمن قلمبر مدیرعامل شرکت سنیران، نوسازی ناوگان تاکسیرانی سنگال را از مهم ترین همکاری های بین ایران و این کشور به شمار آورد و گفت: «سمند استانداردهای لازم را در معتبرترین مراکز بین المللی با موفقیت گذرانده و در بازار رقابتی کشوری نظیر روسیه پرفروش بوده است.»
وی به نقل از رییس جمهور سنگال، از پروژه تولید سمند در این کشور به عنوان مجموعه ای یاد کرد که با استفاده از فناوری پیشرفته و سیستم های مدرن رباتیک منافع فراوانی را نصیب سنگال می کند و در تغییر اوضاع اقتصادی و تجاری این کشور نقش بسزایی دارد.»
قلمبر با بیان این که شرکت سنیران و دولت سنگال، تسهیلات فراوانی را به خریداران تاکسی های سمند دراین کشور اعطا کرده اند، افزود: «قبلا مالکان تاکسی می بایست روزانه ۱۰ هزار فرانک سی فا را در ۲۴ ماه پرداخت می کردند، اما امروز این مبلغ به روزانه هشت هزار و هشتصد فرانک سی فا کاهش یافته است.»
مدیر عامل سنیران که در مراسم تحویل ۸۴ دستگاه سمند تاکسی در سنگال سخن می گفت با اشاره به این که تاکسی های سمند در سنگال برای دو سال یا ۵۰ هزار کیلو مترگارانتی شده اند، از رانندگان خواست در صورت عدم تمایل به پرداخت بدهی خود، تاکسی ها را باز گردانند، چرا که افراد دیگری حاضرند این خودروها را خریداری کنند.
وی در مورد اخباری مبنی بر نارضایتی خریداران سمند تاکسی در سنگال که اخیرا منتشر شده، اظهار داشت: «مشکل خاصی وجود ندارد و با بهبود شرایط پرداخت، مشکل رانندگانی که تاخیر ۱۰ ماهه در بازپرداخت اقساط خود دارند، حل خواهد شد.»
وی گفت: «سنیران به عنوان یکی از محوری ترین پروژه های به ثمر نشسته در راستای توسعه همکاری دو کشور بوده که زمینه انتقال صنعت خودرو ایران به سنگال را فراهم آورده است. نظر به اراده جمهوری اسلامی ایران و سنگال بر توسعه بیش از پیش همکاری صنعتی – اقتصادی، سنیران ضمن استقبال از نظرات و انتقادات مشتریان محترم، همچنان با اراده مصمم به ارائه محصولات و خدمات با کیفیت و با محوریت جلب رضایت مشتری به فعالیت تولیدی – بازرگانی خود ادامه خواهد داد.»
لازم به ذکر است در همین ارتباط امادو سک، مدیر شرکت بیمه آسکیا، در مصاحبه با روزنامه سنگالی لوکوتیدین اظهار داشته که رانندگان معترض نمی توانند قیمت بنزین را بهانه قرار دهند تا از تعهدات خود شانه خالی کنند.
به گفته وی، اگرچه بهای بنزین بالا رفته، ولی بسیاری از سنگالی ها به طور طبیعی پرداختهایشان را انجام می دهند و تنها عده انگشت شماری از این امر خود داری می کنند.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.