انتقال موتورسیکلت‌های با پلاک غیرمجاز به پارکینگ

: رئیس اجرائیات پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: «مهلت تعویض پلاک موتورسیکلت هایی که عدد آخر پلاک آن ها به یک یا دو ختم می شود، آخر این ماه به پایان می رسد.»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، سرهنگ جهانگیری افزود: «پس از اتمام این مهلت، این پلاک ها غیرمجاز خواهد بود و از تردد موتورسیکلت های دارای این پلاک جلوگیری خواهد شد.»
وی گفت: «همچنین از ابتدای تیر، تعویض پلاک های موتورسیکلت هایی که عدد آخر پلاک آنها به ۳ و یا ۴ ختم شود، آغاز شده است و تا سه ماه ادامه دارد.»
جهانگیری افزود: «موتورسیکلت های با پلاک غیرمجاز، علاوه بر جریمه ۱۳هزار تومانی، به پارکینک منتقل می شود.»
رئیس اجرائیات پلیس راهنمایی و رانندگی همچنین اظهار داشت: «تردد موتورسیکلت های دو زمانه ممنوع است و این گونه موتورسیکلت ها، قابلیت شماره گذاری ندارد.»

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.