به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، در سه ماه نخست امسال در مجموع ۱۱۵ هزار و ۴۴۳ دستگاه خودرو پراید توسط دو شرکت سایپا و پارس خودرو تولید شد و به این ترتیب پراید همچون سال گذشته در فصل بهار امسال نیز پرتیراژترین خودرو کشور بود.
بعد از پراید نیز پژو ۴۰۵ محصول ایران خودرو با تولید ۵۰ هزار و ۵۸۵ دستگاه عنوان دومین خودرو پرتیراژ تولید داخل را به خود اختصاص داد.
به صورت تفکیک شده تولید پراید پارس خودرو در بهار امسال به ۶۴ هزار و ۸۵۸ دستگاه و تولید پراید سایپا در همین مدت به رقم ۵۰ هزار و ۵۸۵ دستگاه رسید.
از سوی دیگر مجموع تولید دو خودرو پرتیراژ پراید و پژو ۴۰۵ در بهار امسال به ۱۸۶ هزار و ۵۰۵ دستگاه رسید که حدود ۶۰ درصد از کل تولید خودروهای سواری در این مدت محسوب می شود.
گفتنی است، تولید انواع خودروهای سواری در کشور در سه ماه نخست امسال با افزایش ۲۴.۷ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۳۱۱ هزار و ۳۶۲ دستگاه رسید.
پراید، پرتیراژترین خودرو بهاری کشور
: خودرو پراید در سه ماه نخست امسال پرتیراژترین خودرو تولید داخل بود.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.