علی اصغر یوسف نژاد در گفت و گوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» در خصوص مسایل فی مابین میان پلیس و خودرو سازان در خصوص نصب ترمز ای بی اس و ایربگ بر روی خودرو ها به عنوان یک قانون گفت: « در دنیا نصب یک سری از گزینه ها بروی خودرو ها اجباری و قطعی وبرخی دیگراختیاری است.»
وی که دارای دکترای مهندسی مکانیک است در ادامه با اشاره به این که این موضوع احجاف در حق مشتری است گفت: «به نظر من تکلیف کردن برخی از این ها خارج از وظیفه مشتری و خواست وی مطابق مدل های دنیا است که این موضوع به نوعی اجحاف در حق مشتری است.»
وی در ادامه گفت: «در خود \\”ای بی اس\\”، استاندارد و کیفیتی وجود دارد که ما هنوز به استانداردهای روز دنیا در مورد آن نرسیده ایم و باید از نظر دانش فنی ابتدا به آن دست یافته و سپس برای نصب این نوع تجهیزات ایمنی اقدام کنیم.»
یوسف نژاد در پاسخ به این که به نظر شما در حال حاضر دعوا بر سر \\”ای بی اس\\” و \\”ایربگ \\” بین پلیس و خودرو ساز حق با کدامیک است،گفت: «اجبار کردن مشتری برای خرید یک سری امکانات درست نیست و این مسئله باید اختیاری باشد و در این دو موضوع به نظر من حق با خودرو سازان است.»
این عضو کمیسیون صنایع و معادن در ادامه تاکید کرد: «خودرو ساز به صورت غیر مستقیم پول این اجزای اضافه را از مشتری می گیرد و از طرف دیگر دانش و توان خودرو ساز نیز باید به این شایستگی برای یک تولید خوب و استاندارد در مورد خودرو هایی دارای این تجهیزات اضافی دست یابد.»
وی در پایان خاطر نشان کرد: «در کمیسیون صنایع و معادن در حال بررسی این موضوع هستیم.»
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن:
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.