به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصر «خودرو» به نقل از ایسنا، در بهار امسال ایران خودرو ۱۳۶ درصد از برنامه تولید پژو ۴۰۵ معادل ۵۰ هزار و ۵۸۵ دستگاه را محقق کرد. به این ترتیب پژو ۴۰۵ پرتیراژترین محصول ایران خودرو در سه ماهه نخست امسال بود.
بعد از پژو ۴۰۵، پژو ۲۰۶ بهترین وضعیت را داشت؛ به طوری که ۱۱۴ درصد از برنامه تولید این خودرو در سه ماهه نخست امسال محقق شد. در بهار امسال ۳۴ هزار و ۳۳۷ دستگاه از این خودرو در بزرگترین خودروساز ایران به تولید رسید.
همچنین در سه ماهه نخست امسال ۱۱۰ درصد از برنامه تولید سمند معادل ۲۷ هزار و ۱۹۷ دستگاه محقق شد. در همین مدت ۱۰۶ درصد از برنامه تولید وانت پیکان باردو معادل ۲۳ هزار و ۷۷ دستگاه نیز محقق شد.
ایران خودرو در زمینه تولید پژو روآ، تندر ۹۰، پژو پارس و سوزوکی نیز توانست در سه ماهه نخست امسال به ترتیب ۹۱، ۸۱، ۷۱ و ۸۶ درصد از برنامه تولید خود را تحقق بخشد.
ایران خودرو همچنین در بهار امسال ۱۵ دستگاه سواری بنز نیز تولید کرد، در حالی که هیچ برنامه ای در این زمینه نداشت.
در خرداد ماه امسال نیز تولید سمند، پژو ۴۰۵، پژو ۲۰۶ و وانت پیکان باردو فراتر از برنامه پیش رفت، ولی برنامه تولید در سایر حوزه ها به طور کامل محقق نشد.
عملکرد بهاری ایران خودرو
پژو ٤٠٥ گل سر سبد محصولات
عصرخودرو: پژو۴۰۵ گل سرسبد محصولات ایران خودرو در سه ماهه نخست امسال بود.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.