با حکم مدیرعامل سایپا یدک

مدیرعامل سایپا شمال منصوب شد

عصرخودرو: مراسم معارفه مدیرعامل جدید شرکت سایپا شمال با حضور مدیرعامل شرکت سایپا یدک و همچنین معاونان و مدیران این شرکت در شهرستان قائم شهر برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از موج، حسن عموزاده مدیرعامل شرکت سایپا یدک، در این مراسم گفت: هدف گروه خودروسازی سایپا بهره گیری از مدیران کارآمد در قسمت های مختلف این گروه بزرگ خودروسازی است و براین باوریم که با گردش مدیران می توان از تجارب ارزنده آنان در پیشبرد اهداف گروه استفاده کرد.
وی با توجه به سوابق کاری مدیرعامل جدید شرکت سایپا شمال، افزود: تجارب کاری آقای «صمدی» نشان می دهد که نامبرده می تواند منشاء اثر بسیاری در شرکت سایپا شمال شود.
عموزاده همچنین از زحمات چندین ساله «علی اسلامی اندرگلی» بعنوان مدیرعامل اسبق شرکت سایپا شمال قدردانی کرد.
در ادامه این مراسم، علی اسلامی مدیرعامل سابق شرکت سایپا شمال، با اشاره به گذشته این شرکت اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده، بسیاری از موانع موجود طی سال های گذشته برداشته شد و خوشحالیم که امروز می توانیم از موقعیت و جایگاه این شرکت در راستای سیاست های گروه استفاده کنیم.
\\\”روح الله صمدی\\\” مدیرعامل جدید شرکت سایپا شمال نیز در این مراسم گفت: ما به دنبال این هستیم تا با رویکردی جدید برای سایپا شمال و پیشبرد اهداف گروه خودروسازی سایپا در این منطقه، موجب پیشرفت این شرکت شویم و امیدوارم با حمایت هایی که وجود دارد، سایپا شمال را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
یادآور می شود: \\\”علی اسلامی اندرگلی\\\” در حال حاضر به عنوان رییس هیئت مدیره شرکت امداد خودرو سایپا در این شرکت فعالیت می کند.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.