قیمت خودروها در هفته ای که گذشت

: سرانجام پس از گذشت بیش از دو هفته روند صعودی قیمت تندر ۹۰ در بازار خودرو متوقف شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» طی بیش از دو هفته گذشته قیمت تندر۹۰ در بازار داخلی بیش از دو میلیون تومان افزایش یافته بود، اما در هفته ای که گذشت روند صعودی قیمت این خودرو متوقف شده و قیمت تندر ۹۰ در بازار داخلی بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان کاهش یافت.
براین اساس هم اکنون قیمت تندر ۹۰ مدل e۲ پارس خودرو حدود ۱۶ میلیون تومان و قیمت همین این خودرو تولید شرکت ایران خودرو حدود ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.
مدل e۱ تندر۹۰ نیز طی هفته ای که گذشت حدود ۲۰۰ هزار تومان کاهش قیمت را تجربه کرد. هم اکنون قیمت این مدل تندر۹۰ تولید پارس خودرو حدود ۱۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و تندر ایران خودرو حدود ۱۴ میلیون تومان است.
بنا به گفته کارشناسان بازار خودرو، عرضه تندر ۹۰ به میزان بالا در هفته گذشته نسبت به هفته های قبل تر از سوی دو خودروساز دلیل اصلی کاهش قیمت این خودرو بوده است.
این در حالیست که در هفته ای که گذشت تندر۹۰ به عنوان دهمین خودرو ارزان قیمت جهان معرفی شد و در همین حال در جلسه شورای سیاست گذاری خودرو نیز مقرر شد طی روزهای آینده تصمیم های مهمی درباره تولید این خودرو گرفته شود.
اما قیمت سایر مدل های خودرو در بازار داخلی طی هفته گذشته تقریبا ثابت ماند. به طوری که هر دستگاه پژو ۴۰۵ بنزین سوز دارای ترمز ضد قفل ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در بازار خرید و فروش شد و نوع بدون ترمز ضد قفل این خودرو نیز ۱۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان فروخته شد.
همچنین هر دستگاه پژو ۴۰۵ دوگانه سوز دارای ترمز ضد قفل حدود ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان در بازار معامله شد.
طی این هفته هر دستگاه پژو پارس سال با قیمت ۱۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان خرید و فروش شد، در حالی که هر دستگاه خودروی پارس دوگانه سوز دارای ترمز ضد قفل ۱۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان در بازار به فروش رسید و نوع بدون ترمز ضد قفل این خودرو نیز حدود ۱۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در بازار قیمت داشت.
این هفته همچنین هر دستگاه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ دارای ترمز ضد قفل حدود ۱۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان در بازار به فروش رسید و مدل بدون ترمز ضد قفل این خودرو حدود ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله شد.
مدل های v۸، v۹ و v۲۰ نیز به ترتیب با قیمت های ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ۱۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در بازار خرید و فروش شدند.
این هفته همچنین هر دستگاه پراید بنزین سوز متالیک قیمتی معادل ۷ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان در بازار داشت، در حالی که قیمت همین خودرو با رنگ غیرمتالیک حدود ۷ میلیون و ۵۷۰ هزار تومان بود. هر دستگاه پراید دوگانه سوز نیز این هفته با قیمتی معادل ۸ میلیون و ۵۷۰ هزار تومان در بازار خرید و فروش شد. هر دستگاه ریو و زانتیا نیز به ترتیب ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و ۲۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان در بازار قیمت داشتند.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.