دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد

سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی اعلام کرد متقاضیان از امروز تا ۴ مرداد فرصت دارند با وکالتی کردن حساب و مسدودسازی ۵۰۰ میلیون تومان، برای شرکت در طرح جدید عرضه خودرو اقدام کنند.

دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع کلیه متقاضیان می‌رساند که از روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۴/۳۱ لغایت ساعت ۲۳:۵۹ روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۰۴ می‌توانند یکی از حساب های خود را نزد شعب بانک های واجد شرایط اعلامی در سامانه salecars.ir ، به نام «خودرو وارداتی» وکالتی و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان مسدود نمایند. بدیهی است متقاضیانی که با عناوینی غیر از عنوان مذکور اقدام به وکالتی نمودن حساب می‌نمایند، امکان ثبت نام نخواهند داشت و سامانه هیچگونه مسئولیتی در خصوص موضوع مذکور ندارد.

شایان ذکر است پس از وکالتی کردن حساب (۲۴ ساعت پس از ثبت درخواست در بانک مربوطه) تا روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۰۵، امکان ورود به سامانه و انتخاب خودرو برای متقاضیان به نشانی salecars.ir فراهم خواهد شد.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.