اتومکانیکای دوبی ۲۰۱۵ (۱۱)

اتومکانیکای دوبی ۲۰۱۵ از نگاه اعداد

: سیزدهمین نمایشگاه اتومکانیکای دوبی در حالی روز گذشته آغاز به کار کرد که همچون دوره های گذشته شاهد رشد کمی در فضای برگزاری و تعداد شرکت کنندگان بوده است.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، بنابر آمار رسمی اعلام شده از سوی برگزارکنندگان اتومکانیکای دوبی ۲۰۱۵، سیزدهمین دوره این نمایشگاه در فضایی به وسعت ۳۶هزار و ۶۵۳ مترمربع برگزار شد که بیش از ۵۰هزار متر مربع نسبت به نمایشگاه دوره گذشته افزایش داشته است. اتومکانیکای دوبی اکنون به حدی گسترش یافته که تقریبا تمامی سالن های مجموعه بزرگ نمایشگاهی دوبی را شامل شده است و در سال جاری تنها یکی از سالن ها برای توسعه باقی مانده که پیش بینی می شود سال آینده این سالن نیز به مجموعه سالن های نمایشگاه اتومکانیکا اضافه شود.

در زمینه تعداد غرفه گذاران نیز نمایشگاه سال جاری شاهد پیشرفت قابل توجهی بوده است به گونه ای که در دوره جاری ۱۸۸۹ غرفه گذار از ۵۹ کشور در این نمایشگاه به عرضه محصولات و خدمات خود پردخته اند که نسبت به دوره گذشته رشد ۱۱درصدی را نشان می دهد.

نخستین دوره نمایشگاه اتومکانیکا دوبی در سال ۲۰۰۳ و در فضایی به وسعت تنها ۲۱۳۸ متر برگزار شد و تعداد شرکت کنندگان آن ۱۱۹ شرکت بود. در سال های بعد نمایشگاه اتومکانیکای دوبی به طور پیوسته شاهد رشد بوده است و تنها در سال ۲۰۰۹ وقفه ای در روند رشد آن روی داد که بیش از هر چیز به دلیل بحران اقتصادی جهان بوده است اما از آن زمان به بعد بر دیگر نمایشگاه توانست به روند موفقیت های خود ادامه دهد.

نمایشگاه اتومکانیکای دوبی ۲۰۱۵، فردا به کار خود پایان خواهد داد. عصر خودرو و خودرو امروز در غرفه ای مستقل در کنار دیگر نشریات معتبر بین المللی و منطقه ای در این نمایشگاه حاضر هستند و به عنوان حامی رسانه ای اتومکانیکا در ایران، به پوشش اخبار این رویداد معتبر می پردازند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.