‌بازدید مدیرعامل سازه گستر سایپا از گروه صنعتی کروز

: مدیرعامل شرکت سازه گستر با هدف بررسی وضعیت زنجیره تأمین از گروه صنعتی کروز بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از سایپانیوز، معصوم نجفیان، مدیر­عامل شرکت سازه گستر به همراه اعضای هیأت­ مدیره، معاونان و مدیران این شرکت از گروه صنعتی کروز، جهت بررسی وضعیت تولید و تعامل هرچه بیشتر با قطعه­سازان، بازدید کرد.

نجفیان ضمن بازدید نزدیک از خطوط تولید این شرکت با مدیران این مجموعه تولیدی به تعامل و گفت­و­گو پرداخت.

مدیر­عامل شرکت سازه گستر با برشمردن برنامه­ های تدوین­ شده در حوزه زنجیره تأمین، در خلال بازدید خطوط تولید، خاطرنشان کرد: گروه خودروسازی سایپا از نزدیک وضعیت و شرایط حوزه تأمین را رصد می­ کند و کاملاً به مسائل و مشکلات قطعه­ سازان، که به­واقع به عنوان بزرگترین شرکای تجاری ما محسوب می­ شوند، آگاهی کامل دارد؛ و در این زمینه تمامی توان خود را به کار گرفته تا این مشکلات را به گونه ­ای مناسب مدیریت کند و کاهش دهد.

نجفیان در ادامه افزود: قابلیت­ها و پتانسیل­ های فنی و تکنولوژیکی در کنار منابع انسانی متخصص که در قطعه­ سازان وجود دارد می­ تواند نقش پررنگی را در مسیر حرکت به سوی بومی­ سازی و ساخت داخل ایفا کند.

مدیر­عامل شرکت سازه گستر تصریح کرد با توجه به برنامه­ های تدوین­شده از سوی مدیریت ارشد گروه خودروسازی سایپا در بهره­ گیری از ظرفیت­های گروه در حل مطالبات مالی زنجیره تأمین در تلاشیم و با افزایش ظرفیت تولید شرایط مناسبی برای قطعه­ سازان ایجاد خواهد شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.