هشدار رییس اتحادیه دارندگان تعمیرگاه به مردم

:یس اتحادیه دارندگان تعمیرگاه، اتوسرویس، توقفگاه و پارکینگ گفت: به طور متوسط هر هفته حدود ۲۰ تا ۳۰ مورد شکایت در رابطه با تعمیر ماشین داریم که معمولا این موارد با دادن تذکر به تعمیرگاه مربوطه حل شده و در صورتی که مشکل برطرف نشود موارد را به تعزیرات ارجاع می‌دهیم.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، علیرضا راسی ، با تاکید بر اینکه حدود ۴۰۰ واحد مجاز تعمیرگاه که طرف قرارداد با نمایندگی‌های خودرو نیز هستند در شهر تهران داریم، گفت: حدود ۲۰۰ تعمیرگاه متفرقه دارای پروانه بوده و حدود ۴۵۰ واحد نیز در حال گرفتن پروانه هستند، به طور کلی می‌توان گفت در حال حاضر در شهر تهران تقریبا هزار واحد تعمیرگاهی مجاز داریم که این آمار به غیر از شمیرانات و شهرری است.

راسی به مردم هشدار داد که حتما در زمان بروز مشکل خودروهای خود، به واحدهای مجاز تعمیرگاهی مراجعه کنند که پروانه کسب در مغازه‌های آنها نصب شده باشد و در صورت بروز مشکل می توانند شکایت خود را مطرح کنند تا رسیدگی شود.

ساماندهی تعمیرگاه‌های بدون پروانه کسب

وی با بیان اینکه در حال ساماندهی تعمیرگاه‌هایی هستیم که پروانه کسب ندارند، تاکید کرد: هزینه تعمیرگاه‌ها بر اساس نوع تعمیر و مدت زمانی که بر روی خودرو صرف می‌شود متغیر است و معمولا تعمیرگاه‌هایی که طرف نمایندگی با خودروسازان هستند تعرفه خودروسازان را رعایت می‌کنند.

نرخ تعمیر خودرو بر اساس زمان،سختی کار و نوع تخصص متفاوت است

راسی با بیان اینکه نرخ تعمیر بر اساس زمان،سختی کار و نوع تخصص در تعمیر خودروها متفاوت است، گفت:به عنوان مثال دستمزد تعمیر موتور خودرو که کاری تخصصی است با تعویض لنت چرخ متفاوت است و به غیرازمدت زمان صرف شده برای تعمیر خودرو، نوع تخصص نیز در نرخ آن تاثیرگذار است.

رییس اتحادیه دارندگان تعمیرگاه، اتوسرویس، توقفگاه و پارکینگ ادامه داد: حداقل متراژ تعمیرگاه‌های معمولی ۳۰۰ متر است و برای تعمیرگاه و اتوسرویس ۸۰۰ متر فضا مورد نیاز است که البته ما تعمیرگاه و اتوسرویس‌هایی نیز داریم که از دهه‌های قبل این پروانه را دارند، ولی متراژ آنها کمتر از ۸۰۰ متر است ولی با توجه به اینکه آنها از گذشته این پروانه را دارند کار خود را ادامه می‌دهند.

وی با اشاره به پارکینگ‌های موجود در شهر تهران و با تاکید بر اینکه متاسفانه در این زمینه با کمبود مواجه هستیم گفت: متاسفانه هزینه زمین در شهر گران بوده ولی رسته‌های پارکینگی ما دستمزدی که از پارک خودروها دریافت می‌کنند در مقایسه با سرمایه‌گذاری آنها بسیار کم است و با توجه به صرفه نبودن بسیاری از آنها تغییر شغل داده و یا متضرر می‌شوند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

  1. حسن

    سلام علیکم
    احتراما به استحضار می رسانداعتراض من به خود اتحادیه تعمیرات خودرو می باشد .هزینه خدمات مکانیکی ماشین در این سال ها به شدت بالا رفته به طوریکه بنده هر کس را می شناسم شاکی است و این اعتراضات در نهایت گریبانگیر نظام جمهوری اسلامی خواهد شد . روسای اتحادیه هم که چون هم صنف اینها هستند هر سال نرخ ها را با نرخ حداکثر بالا برده اند و مسولینی هم که نرخ ها را تایید میکنند متاسفانه جلو گیری نمی کنند . اکنون طوری شده که یک مکانیک برای شل وسفت کردن یک پیچ در خواست ۵۰ هزار تومان میکند اگر هم اعتراض کنی سریع نرخ اتحادیه را جلوت می گذارند، میبینید مشکل از اتحادیه است مثلا میزان فرمان ۵ دقیقه کار دارد قبلا ۲ یا ۵ هزار تومان اجرت داشت الان اتحادیه ۴۵ هزار اجرت تایین کرده !!!!!! (در صفحه نرخ هیدرولیک )تعمیر موتور ۸۰۰۰۰۰ !!!!!! می گویند چون قیمت ماشین وقطعات بالا رفته هزینه ها هم تابع قیمت ماشین است ،ایا این حرف درست است ؟ منطقی است ؟ من خودم هفته پیش دوتا شلنگ هیدرولیک را عوض کردم(پژو۴۰۵) مکانیک در خواست ۷۰ هزار تومان اجرت کرد درحالی که ۱۰ دقیقه زمان برد نرخ اتحادیه هم نشانم داد هزینه تعمیر جعبه فرمان کامل ۳