مجوز واردات ۷۵ تویوتا هایلوکس ۲۷۰۰ سی.سی

: بر اساس مجوز بهمن ماه سال گذشته کابینه نیز مقرر شده بود ورود و ترخیص۵۰۰ دستگاه خودروی نجات تیپ ۲ با شاسی تویوتا هایلوکس با حجم موتور ۲۷۰۰ سی.سی و دو دیفرانسیل و ۲۰۰ دستگاه شاسی آمبولانس بنز اسپرینتر دو دیفرانسیل با سال ساخت ۲۰۱۴ بدون رعایت محدودیت حجم موتور، مجاز باشد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از صبحانه، یکی از مهمترین و پر واکنش ترین مصوبات دولت یازدهم، ممنوع کردن واردات خودروهایی با حجم موتور بیش از ۲۵۰۰ سی سی بود که با سر و صدا و بازتاب های زیادی نیز در جامعه و رسانه ها همراه شد.

در این مصوبه مهم که شهریورماه سال ۹۳ به تصویب کابینه رسید، خودروهای سواری با حجم موتور بالای (۲۵۰۰) سی قابل عرضه به بازار نبوده و صرفا امکان مرجوع نمودن به خارج از کشور را دارند. در بند دوم این ابلاغیه نیز تاکید شده است که ورود و ترخیص هرگونه خودرو سواری با استناد به مصوبات سالهای گذشته دولت، صرفا برای خودروهای با حجم موتور ۲۵۰۰ سی سی و پایین تر مجاز است.

اما دولت تاکنون استثنائاتی را نیز برای این دستور مهم خود در نظر گرفته است و به عنوان مثال، بر اساس مجوز بهمن ماه سال گذشته کابینه، مقرر شده بود ورود و ترخیص۵۰۰ دستگاه خودروی نجات تیپ ۲ با شاسی تویوتا هایلوکس با حجم موتور cc۲۷۰۰ و دو دیفرانسیل و ۲۰۰ دستگاه شاسی آمبولانس بنز اسپرینتر دو دیفرانسیل با سال ساخت ۲۰۱۴ بدون رعایت محدودیت حجم موتور، مجاز باشد.

در جدیدترین تصمیم در این زمینه نیز هیئت وزیران در جلسه ۴ مردادماه خود بنا به پیشنهاد شماره ۱۵۲۰/۲۱/۹۴ مورخ ۲۴ فروردین ماه سال ۱۳۹۴ جمعیت هلال احمر و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی تصویب کرد که «ورود و ترخیص ۷۵ دستگاه خودروی امدادی تویوتا هایلوکس تیپ ۲ با حجم موتور ۲۷۰۰cc و دو دیفرانسیل توسط هلال احمر با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوط مجاز است.»

این مصوبه توسط اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور به وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت امور اقتصادی و دارایی و جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ابلاغ شده است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.