به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا مرتضی شفیعی ـ معاون مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ـ با اعلام خبر بالا افزود: از ابتدای مهرماه تولید سایپا۱۴۱ فعلی متوقف شده و از ابتدای دی ماه سایپا ۱۴۱ جدید جایگزین آن خواهد شد.
وی با بیان این که سایپا۱۳۱ از ابتدای سال ۱۳۹۰ جایگزین پراید صبا خواهد شد، افزود: سایپا۱۳۱ مدل ارتقا یافته و تقویت شده پراید صباست که تغییراتی در قوای محرکه، بدنه، تزئینات داخلی، راحتی و زیبایی آن صورت گرفته و ایمنی و استاندارد روز جهانی در آن لحاظ شده است.
به گفته وی از سال گذشته کیفیت بدنه تمام محصولات خانواده پراید با ارتقای جنس مواد اولیه، بهبود کیفیت جوش و تجهیزات جوشکاری افزایش یافته است که در تداوم این کار، پروژه ایکس۱۰۰ نیز برای ارتقای بیشتر استانداردهای ایمنی و بهبود کیفیت محصولات تعریف شده است.
سایپا۱۳۱ ابتدای سال آینده میآید
توقف تولید سایپا ۱۴۱
: سایپا۱۴۱ جدید با پلت فرم ایکس۱۰۰ ارتقا یافته جایگزین سایپا۱۴۱ فعلی شده و صبا نیز با نام و مشخصات جدید وارد بازار خواهد شد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.