برای اولین بار در ایران انجام می شود

تست گیربکس های اتوماتیک پژو ۲۰۶ پیش از نصب روی خودرو

: برای اولین بار در ایران تنها نمایندگی تعمیر تخصصی گیربکس های اتوماتیک خودرو پژو ۲۰۶ اقدام به تست این گیربکس ها پیش از نصب روی خودرو کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی«عصرخودرو» آندره مانوکیان مدیر این نمایندگی مجاز در گفتگو با خبرنگار ما تصریح کرد:
این نمایندگی به تازگی همچنین شبیه سازی را وارد کشور کرده است که می تواند بلوک های هیدرولیک را خارج از خودرو تست کند.
وی افزود: این تعمیرگاه هم اکنون قابلیت تعیمر ۲۰۰ دستگاه خودرو در ماه را دارد با این وجود ۶۰ درصد این ظرفیت فعال است.
مانوکیان همچنین پذیرش این نمایندگی را روزانه ۱۸ تا ۲۰ خودرو اعلام کرد و افزود: هم اکنون ماهانه بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ گیربکس در این تعمیرگاه تعمیر می شود.
وی همچنین با اشاره به قرارداد این نمایندگی با اداره پست اظهارکرد: هم اکنون هر گیربکس اتوماتیک که در هر کجای کشور معیوب باشد برای تعمیر به این نمایندگی ارسال و تا حداکثر ۲۴ ساعت تعمیر و بازگردانده می شود.
مانوکیان با اشاره به ۲۰ سال سابقه خود در تعمیر گیربکس های اتوماتیک گفت: این تعمیرگاه هرساله از سوی متنخصصین پژو بازدید می شود .
به گفته وی این نمایندگی برای ۳۰ نفر از افراد مجرب در تعمیر گیربکس اتوماتیک اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.