جریمه ۴۰ هزار تومانی برای خودروهای بدون برچسب

تردد مجاز سرویس مدارس در محدوده زوج و فرد

: رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور فاتب از مجاز بودن تردد سرویس‌ مدارس دارای برچسب، در محدوده زوج و فرد خبر داد و گفت: پلیس راهور، سرویس مدارس بدون برچسب را ۴۰ هزار تومان جریمه خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از فارس، سرهنگ مراد مرادی رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور فاتب در مورد سرویس مدارس اظهار داشت: پلیس راهنمایی و رانندگی، خودروهای سرویس مدرسه‌ای را که فاقد برچسب مربوطه باشند، ۴۰ هزار تومان جریمه خواهد کرد.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور فاتب تصریح کرد: پلیس راهور با هماهنگی که با مدیریت شهری سازمان ترافیک و تاکسیرانی انجام داده، اجازه تردد در محدوده زوج و فرد-نه طرح ترافیک- را به سرویس‌های مدارسی که دارای برچسب مربوطه باشند خواهد داد.

سرهنگ مرادی شرط لازم برای تردد مجاز سرویس‌ مدارس در محدوده زوج و فرد را گرفتن برچسب سرویس مدرسه از سازمان تاکسیرانی عنوان و خاطر نشان کرد: این دسته خودروها فقط در بازه زمانی صبح و ظهر که برای جابه‌جایی دانش‌آموزان اقدام می‌کنند مجاز به تردد در محدوده زوج و فرد هستند.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.