فونیکسریمکسبهتام

بایدها و نبایدهای چگونگی استفاده از ضدیخ در خودروها

عصر خودرو- با فرارسیدن فصل سرما و برودت هوا، وسائط نقلیه نیاز مبرم به ضدیخ پیدا می‌کنند که برای جلوگیری از خسارت به خودرو، رانندگان باید نکاتی را مدنظر داشته باشند.

بایدها و نبایدهای چگونگی استفاده از ضدیخ در خودروها
نسخه قابل چاپ
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس ،  با فرارسیدن فصل سرما و برودت هوا، وسائط نقلیه نیاز مبرم به ضدیخ پیدا می کنند که در این رابطه سرهنگ محمد ابراهیم نیکجو، رئیس دایره تعمیرات و نگهداری معاونت آماد و پشتیبانی فرماندهی انتظامی استان خراسان شمالی برای جلوگیری از خسارت به وسائط نقلیه، نکاتی را به رانندگان آموزش داده است:

    1- جهت اطمینان از خاصیت ضدیخ مقداری از آب رادیات را در یخچال قرار دهید.

    2- چنانچه خودرو آب کم می کند توجه داشته باشید در اثر ریختن آب سرریز به رادیات در صورت عدم استفاده از ضدیخ از خاصیت ضدیخ کاسته می شود.

    3- خودرو را در فضای مسقف پارک کنید و در صورت عدم فضای سرپوشیده حتی المقدور بر روی خودرو پتو یا چادر کشیده شود یا اینکه شب هنگام دو الی سه مرتبه به مدت 10 دقیقه خودرو روشن و گرم شود.

    4- از کشیدن ترمز دستی هنگام پارک کردن خودداری شود چون کشیدن ترمز دست باعث چسبیدن لنت به کاسه می شود.

    5- آب رادیات و مخزن شیشه شور بازدید شده و در صورت عدم وجود ضدیخ در آن، آب موجود تخلیه شود.

    6- قبل از استارت زدن آب رادیات بازدید شود؛ چنانچه دچار یخ‌زدگی شده از استارت زدن خودداری کرده و بر روی رادیات، شیلنگ رابط بین موتور و رادیات، ترموستات، آب گرم ریخته یا خودرو را روبه آفتاب قرار داده تا یخ زدگی برطرف شود.

    7- موقع استارت ابتدا پدال کلاج گرفته شود بعد اقدام به استارت زدن شود.

    8- بعداز استارت زدن و روشن شدن موتور 5 الی 10 دقیقه خودرو درجا کار کند تا گرم شود در صورت عدم گرم شدن خودرو به علت سردی روغن و عدم هماهنگی میل سوپاپ با میلنگ این امر منجر به وارد شدن خسارت به سرسیلندر و کج شدن سوپاپ می شود.

    9- جهت جلوگیری از یخ زدگی مخزن آب پاش می توان از الکل یا ضدیخ اسفاده کرد.

    10- چنانچه آب موجود در مخزن آب پاش یخ زده باشد و از آن استفاده شود باعث سوختگی موتور آب پاش می شود.

    11- چنانچه شیشه خوردو دچار یخ زدگی شده از ریختن آب جوش برروی شیشه خودداری شود.

    12- موقع استفاده از برف پاکن ابتدا تیغه برف پاکن را از شیشه جدا کرده و یخهای موجود برروی تیغه و شیشه خودرو پاک شود؛ چنانچه یخهای موجود جدا نشوند موقع استفاده به موتور برف پاکن فشار وارد می شود و این موضوع باعث سوختن موتور می شود.

    13- جهت جلوگیری از سوختن موتور شیشه بالابر ابتدا سعی شود برف و یخهای موجود تمیز شده و شیشه ها با آب ولرم شسته شوند.

    14- جهت جلوگیری از خرد شدن شیشه های خودرو در اثر هوا گرفتگی سعی شود هنگام پارک کردن خودرو مقداری از شیشه خودرو پایین داده شود.

    * تأکید می شود چنانچه خودرو در اثر نقص فنی متوقف است و رادیات آن فاقد ضدیخ است آب رادیات حتما تخلیه شود.

     

    برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط