تکمیل قطعه یک آزادراه تهران-شمال ۱۲۰۰ میلیارد تومان پول می‌خواهد

رئیس بنیاد مستضعفان با اعلام این‌که حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای اتمام قطعه یک آزادراه تهران-شمال نیاز است، گفت: برای ساخت قطعات ۲ و ۳ آزادراه تهران-شمال در مجموع ۶۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از  تسنیم،‌محمد سعیدی‌کیا در نخستین نشست خبری خود با اشاره به اقدامات انجام شده در منطقه یک آزادراه تهران شمال (میدان المپیک تا دوآب شهرستانک به طول ۳۲ کیلومتر) افزود: حفاری تونل‌های این منطقه ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، ضمن آن‌که ۱۵ درصد لاینینگ مسیر به اتمام رسیده است.

وی با بیان این‌که احداث ۲۲ پل در این منطقه ۱۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تصریح کرد: در این قطعه ۱۱ میلیون مترمکعب عملیات خاکی انجام شده است و تاکنون ۸۰۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

وی با بیان این‌که حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای اتمام قطعه یک آزادراه تهران-شمال برآورد می‌شود، بیان کرد: در منطقه ۲ حد فاصل شهرستانک تا پل زنگوله به طول ۲۲ کیلومتر حداکثر تا پایان امسال یا اوایل سال آینده مناقصه انتخاب پیمانکار انجام می‌شود.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با بیان این‌که حفاری تونل سرویس و دسترسی البرز به طول ۶۴۰۰ متر به اتمام رسیده است،‌گفت:‌ پیش می‌شود ۳۵۵۰ متر حفاری تونل شرقی البرز تا شهریور سال آینده به اتمام برسد و برای ساخت این قطعه هم اکنون به ۲۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

سعیدی‌کیا با اشاره به این‌که هم اکنون دو پیمانکار از شمال و جنوب شرق با ۱۲۰ دستگاه ماشین آلات راهسازی و بکارگیری ۲۳۵ نفر در قطعه ۲ مشغول به کار هستند، اظهار کرد: در منطقه سه به طول ۴۷ کیلومتر از پل زنگوله تا سه راهی دشت نظیر تاکنون عملیات اجرایی آغاز نشده و هم اکنون پیش بینی می‌شود با اعتباری بالغ بر ۴۵۰۰ میلیارد تومان ظرف ۵ سال به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد:‌هم اکنون مجریان پروژه در مرحله انتخاب مشاور ایرانی با جوینت خارجی برای بازنگری و تکمیل مطالعات و طراحی هستند.

وی همچنین با اشاره به این‌که پیشرفت فیزیکی منطقه ۴ آزادراه تهران-شمال ۹۹.۵ درصد است، گفت: احداث ۴ دستگاه تونل به طول ۱۳۴۰ متر، طول پل ها ۵۲۰ متر و عملیات خاکی بالغ بر ۱۰ میلیون مترمکعب از جمله اقدامات انجام شده در قطعه ۴ بوده است.

وی یادآور شد:‌این پروژه با پیشرفت فیزیکی حدود ۹۰ درصدص افتتاح شد و به دلیل عدم تکمیل و ناامن بودن از دیماه ۹۳ متوقف و اجرای شبانه روزی و صرف هزینه ای حدود ۶۰ میلیارد تومان تکمیل و در مردادماه ۹۴ به بهره‌برداری رسید.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.