به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از سایپا نیوز، در مراسمی که با حضور سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، مهندس علی اوسط هاشمی، استاندار سیستان و بلوچستان، آیت الله سلیمانی، نماینده ولی فقیه، مولوی عبدالعزیز، امام جمعه اهل سنت زاهدان، رضوی، نماینده رئیس جمهور در مناطق محروم و نمایندگان مجلس در این استان برگزار شد، فریدون حمیدی از عقد قرارداد ۱۰۰۰ دستگاه وانت این شرکت با کمیته امداد امام خمینی(ره) خبر داد.
بنابراین گزارش سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در سخنانی گفت: تعداد زیاد مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان سیستان و بلوچستان امری ناخوشایند است و باید برای ریشه کن کردن فقر و توسعه کارآفرینی این افراد تمام مسئولان به صورت واحد و همسو حرکت کنند.
در ادامه مراسم، مهندس حمیدی، مدیر عامل شرکت زامیاد، طی سخنانی گفت: شرکت زامیاد در راستای تبلور شعار "همدلی و هم زبانی دولت و ملت "و در جهت اهمیت بخشی به مسئولیت های اجتماعی خود، قرارداد فروش و واگذاری تعداد ۱۰۰۰ دستگاه انواع وانت شرکت زامیاد، به کمیته امداد امام خمینی(ره) را در سراسر کشور با هدف اشتغالزایی خانواده های تحت حمایت این کمیته منعقد نموده است.
وی افزود: در مرحله نخست تعداد ۱۰۰ دستگاه به کمیته امداد استان سیستان و بلوجستان تحویل شد و امکان افزایش آن تا ۵۰۰۰ هزار دستگاه وجود دارد تا افراد تحت پوشش بیشتری از این امتیاز درجهت اشتغال خود نهایت استفاده را ببرند.
مدیر عامل شرکت زامیاد اینگونه برنامه ها را محصول یک کار جمعی عنوان کرد و ادامه داد، شرکت زامیاد همانند دیگر شرکت های گروه خودروسازی سایپا علاوه بر فعالیت در حوزه های تجاری و اقتصادی از انجام رسالت اجتماعی خود نیز غافل نیست.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.