با وجود بارش برف و لغزندگی سطح محورهای استان مرکزی

رانندگان فاصله طولی را رعایت و با سرعت مطمئنه رانندگی کنند

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی از رانندگان خواست در حین رانندگی فاصله طولی را رعایت کرده و با سرعت مطمئنه رانندگی کنند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، ایرج کهریزی اظهار داشت: به علت بارش برف و  لغزندگی سطح محورها از تمام رانندگان عزیز درخواست داریم به منظور پیشگیری از وقوع تصادفات دلخراش رانندگی حتما در حین رانندگی فاصله طولی را رعایت کرده و با سرعت مطمئنه رانندگی کنند.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون تمام محورهای استان باز بوده و تردد در محورها برقرار است، تصریح کرد: با توجه به لغزندگی برخی از محورها پلیس از تردد خودروهای بدون زنجیر چرخ در برخی از محورها جلوگیری کرده و اجازه تردد نمی‌دهد که می‌طلبد رانندگانی که قصد عبور به ویژه از محورهای اراک – بروجرد، اراک – ازنا و اراک ملایر را دارند، حتما خودروی خود را به زنجیر چرخ مجهز کنند.

کهریزی ادامه داد: همچنین از تمام رانندگان عزیز درخواست داریم تجهیزات زمستانی را به همراه داشته باشند.

وی بیان داشت: خوشبختانه تاکنون به استثنای تصادف محور سلفچگان هیچ تصادف دیگری در جاده‌های استان رخ نداده است.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.