به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا سرهنگ محمدرضا غلامی با اشاره به اظهارات اخیر رییس موسسه استاندارد در یک برنامه رادیویی، گفت: موسسه استاندارد قرار بود از اول مهر ماه فهرست خودروهایی که استانداردهای ۵۱ گانه را ندارند، برای اعمال ممنوعیت شماره گذاری به پلیس راهنمایی و رانندگی اعلام کند.
وی تصریح کرد: متاسفانه پس از گذشت چند ماه از این تاریخ، موسسه استاندارد صرفا با اعلام محصول یک شرکت خودروسازی به نام پراید ۱۴۱، شماره گذاری آن را ممنوع اعلام کرده، این در حالیست که چهار ماه است این خودرو اصلا تولید نمی شود.
رییس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک نیروی انتظامی با تاکید بر این که باید اطلاع رسانی شفاف بوده و افکار عمومی محترم شمرده شود، افزود: تا زمانی که موسسه استاندارد زیر مجموعه وزارت صنایع است، استقلال آن برای ما اثبات نشده و به نظر می رسد، تصمیماتش بر اساس خواسته شرکت های خودروسازی است.
وی در خصوص نصب چراغ های زنون بر روی خودروها نیز گفت: از روز گذشته بر اساس ابلاغیه صورت گرفته، شماره گذاری خودروهای دارای چراغ زنون چه تولیدی و چه وارداتی در کشور ممنوع شده است، از سوی دیگر در مراکز تعویض پلاک و نقل و انتقال نیز هیچگونه خدماتی به خودروهای دارای چراغ زنون ارائه نمی شود.
رییس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک نیروی انتظامی افزود: در مراکز معاینه فنی به غیر از کنترل برگه معاینه فنی، ماموران پلیس ضمن بازدید از خودرو، هیچ گونه خدماتی به خودروهایی که نسبت به تغییر وضعیت خود اعم از کم کردن ارتفاع، دستکاری اتاق، نصب سپر و بوق شیپوری غیراستاندارد، دستکاری لوله اگزوز و نصب چراغ زنون و غیره اقدام کرده اند، ارائه نمی کند.
وی خاطر نشان کرد: پس از پایان مهلت تعیین شده، قطعا ماموران پلیس در سطح کشور نیز با خودروهای دارای چراغ زنون برابر قانون برخورد و نسبت به توقیف آنها اقدام می کنند.
رییس شمارهگذاری ناجا اعلام کرد :
ممنوعیت نقل و انتقال خودروهای دارای چراغ زنون
: رییس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک ناجا گفت: موسسه استاندارد، شماره گذاری خودرویی که چهار ماه است تولید نمی شود را ممنوع اعلام کرد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.