سخنگوی سازمان امداد و نجات خبر داد

تصادف زنجیره‌ای ۷ خودرو در اهواز

سخنگوی سازمان امداد و نجات با اشاره به واژگونی یک دستگاه تانکر سوخت در جاده اهواز - شوش گفت: عملیات نجات ۵ سرنشین تصادف زنجیره‌ای که در پی واژگونی به وقوع پیوست، ۷ ساعت طول کشید.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، سید مصطفی مرتضوی  از وقوع یک تصادف زنجیره‌ای در کیلومتر ۴۵ جاده اهواز – شوش خبر داد.

وی گفت: ساعت ۱:۱۲ بامداد امروز یک تانکر حامل گازوئیل در این جاده واژگون شده و بر اثر لغزندگی بوجود امده ۶ خودرو با این تانکر برخورد می‌کنند.

سخنگوی سازمان امداد و نجات با اشاره به برخورد ۳ تریلر و ۴ خودروی سواری در این تصادف با یکدیگر گفت: ۵ نفر در این حادثه صدمه دیدند.

وی با اشاره به عملیات ۷ ساعته نجات این مسافران گفت: به علت نشت سوخت و وجود آن در کف جاده، عملیات نجات به کندی پیش رفت اما خوشبختانه همگی حادثه دیدگان در سلامت کامل هستند.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.