به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، مصطفی محمد نجار در جشنواره بزرگ کودک و هوای پاک خطاب به دانش آموزان گفت: «شما از امروز به عنوان مروجین هوای پاک، باید به ما بزرگترها هشدار بدهید تا اتومبیل تک سرنشین وارد خیابان ها نشود و به جای آن از حمل و نقل عمومی استفاده کنیم.»
وی افزود: «کودکان و نوجوانان وارث میراث گرانبهای این کشور و آینده سازان این آب و خاک هستند، بنا بر این معلمان و مربیان باید در این زمینه با آموزش های لازم سرمایه گذاری کنند.»
وزیر کشور با بیان اینکه «انسان باید با استفاده از قدرت تعقل و تفکر، برای زندگی بهتر برنامه ریزی کند»، گفت: «به علت رشد صنایع و توسعه جوامع و مراقبت نکردن از هوای پاک و سالم، امروز این مشکل گریبانگیر همه دنیا شده است.»
محمد نجار با اشاره به اینکه در جهان کشورهایی هستند که با تدبیر و برنامه ریزی از آلودگی هوا جلوگیری کرده اند، افزود: «در کشور ما نیز از سال ۷۸ ، برنامه ای ۱۰ ساله برای حفاظت از محیط زیست تنظیم شد که ۹ سرفصل دارد.»
وی گفت: «بر اساس این برنامه، طرح خارج کردن خودروهای فرسوده، گازسوز کردن و استاندارد کردن خودروها و مدیریت ترافیک و چندین فعالیت دیگر با کمک مردم و مسئولان در حال انجام است.»
وزیر کشور آلودگی هوا را حادثه ای انسان ساخت دانست و گفت: «وزارت کشور و سازمان مدیریت بحران با مشارکت مروجین کودک و نوجوان می توانند برای داشتن هوایی پاک و سالم گام های مؤثری بردارند.»
حسین باقری رئیس سازمان بحران کشور نیز در این مراسم خطاب به دانش آموزان گفت: «پلیس راهنمایی و رانندگی از میان شما همیار پلیس تشکیل داد تا قوانین راهنمایی و رانندگی با تذکرات خوب شما رعایت شود.»
وی افزود: «این بار می خواهیم با کمک شما به عنوان مروجین هوای پاک و نمایندگان سازمان بحران کشور، آلودگی هوا را که حادثه ای انسان ساخت است، ریشه کن کنیم.»
همچنین بهرامی دبیر جشنواره کودک و هوای پاک با بیان اینکه «در سالهای اخیر روز ملی هوای پاک جایگاه خوبی در کشور پیدا کرده است»، گفت: «برای اینکه کودکان به صورت کاربردی تر با هوای پاک آشنا شوند این جشنواره را برگزار کردیم.»
نمایش، دکلمه و جنگ شاد کودکانه از دیگر برنامه های این جشنواره بود. ش/ ر
وزیر کشور در جشنواره کودک و هوای پاک:
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.