تصاویر جدیدی از کراس اور جدید تویوتا منتشر شد

: CH-R که هنوز نام نهایی آن انتخاب نشده جدیدترین کراس اور تویوتا است که ابتدا در اروپا و سپس در بازار آمریکا فروخته خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از اتوگاید، نسخه‌های بازار اروپا در ترکیه ساخته خواهد شد و تولید آنها تا پایان سال ۲۰۱۶ شروع می‌شود.

از آنجا که تویوتا در بخش خودروهای کراس اور بسیار کوچک هیچ بازیگری ندارد از مدتها قبل به دنبال خودرویی در این بخش بود.

زمانیکه این کانسپت در نوامبر گذشته در نمایشگاه لس آنجلس معرفی شد، قرار بود با برند سیون روانه خیابانهای آمریکا شود اما تویوتا در حال کنار گذاشتن برند سیون است و CH-R با برند تویوتا عرضه خواهد شد.  این خودرو در سال ۲۰۱۷ در آمریکا روانه بازار خواهد شد.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.