به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، لنسر ۱۶۰۰ با آپشن های جدیدی در مدل ۲۰۱۶ به بازار عرضه شده است . این آپشن ها شامل ایرکاندینیشن اتوماتیک ، داشبورد دو رنگ با طرح مشکی پیانویی ، سانروف ، باله عقب ، جلو پنجره کرومی و …. می شود .
مدل های قدیمی تر لنسر ۱۶۰۰ فاقد سانروف و باله عقب بودند . همچنین این خودرو از طرح رینگ های کامل جدید بهره می برد .کیفیت متریال و داشبورد این خودرو نیز بطور محسوسی افزایش یافته است و مشابه مدل ۱۸۰۰ سی سی شده است . لنسر ۱۶۰۰ مدل ۲۰۱۶ با آپشن های کامل و تمامی هزینه های شماره گذاری و … به قیمت نهایی ۱۰۳.۵۰۰.۰۰۰ تومان عرضه می شود . به گفته کامران طالبی فرد ، سرپرست بازاریابی آرین موتور ، لنسر ۱۶۰۰ خودروی خانوداگی و البته با خصوصیات اسپرتی است که در سگمنتC عرضه می شود ، سگمنتی که خودروهای همچون الانترا ، مزدا ۳ ، سراتو و کرولا در آن قرار دارد، اما لنسر ۱۶۰۰ با قیمتی ارزانتر از خودروهای سگمنت B همچون تویوتا یاریس ، کیا ریو و هیوندای اکسنت به بازار عرضه می شود و این مزیت بزرگی برای این خودرو است . لنسر ۱۶۰۰ سی سی مدل ۲۰۱۶ ساخت ژاپن با قیمت نهایی صد و سه میلیون و پانصد هزار تومان با تحویل فوری ( ۴۸ ساعته) تحویل مشتریان می شود .
برای کسب اطلاعات بیش تر می توانید به وب سایت آرین موتور به آدرس arian-motor.com مراجعه نمایید.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.