نمایشگاه خودرو ژنو (۱۸)
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از اتوگاید، "آرش" یک خودروساز انگلیسی متخصص در امر ساخت خودروهای سوپراسپورت است که در سال ۱۹۹۹ توسط یک ایرانی بنام آرش فربد و با نام تجاری "فربد لیمیتد" تاسیس شد و سپس در سال ۲۰۰۶ به "شرکت خودروسازی آرش" تغییر نام داد.
آخرین ساخته کمپانی "آرش" که در ژنو به نمایش در آمده ابرپیشرانه هیبریدی دارد که نیروی باورنکردنی ۲۰۸۰ اسب بخار را تولید می کند و شتاب صفر تا ۱۰۰ آن را به تنها ۲.۸ ثانیه و نهایت سرعت آن را به ۳۲۱ کیلومتر بر ساعت می رساند.
AF۱۰ این نیروی عظیم را به وسیله یک موتور سوپرشارژ ۶.۲ لیتری با ۹۰۰ اسب بخار قدرت و چهار موتور الکتریکی که روی هم ۱۱۸۰ اسب بخار قدرت دارند، تولید می کند. موتور این خودرو همچنین گشتاور باورنکردنی ۱۶۸۲ نیوتن متر دارد و در مجموع از پنج گیربکس بهره می برد بطوریکه هر موتور الکتریکی یک گیربکس دو دنده دارد.
خریداران می توانند یک گیربکس دستی شش دنده یا یک گیربکس اتوماتیک را در کنار موتور V۸ سفارش دهند.
شرکت آرش معمولا خودروهای سوپراسپورت جدید خود را در نمایشگاه ژنو رونمایی می کند.
AF۱۰ تازه ترین محصول این شرکت تمام از فیبرکربن ساخته شده است. متاسفانه این خودروساز وزن این خودرو را اعلام نکرده است.
این خودرو افسانه ای در مدل هیبریدی استاندارد ۱.۶ میلیون دلار و در نسخه ریسر که مجهز به اتاق تقویت شده، سیستم اطفاء حریق و سیستم های ارتباطی بی سیم است ۱.۷ میلیون دلار قیمت دارد اما اگر خواهان یک AF۱۰ معمولی با موتور V۸ ۵۵۰ اسب بخاری باشید قیمت خودرو به ۴۹۵ هزار دلار کاهش پیدا می کند.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.