خودروی سمند با بیش از ۳۰۰ تخلف و ۱۰ میلیون تومان جریمه توقیف شد

: یک دستگاه سواری سواری سمند با ۳۲۳ فقره تخلف و قریب به ۱۰۰ میلیون ریال جریمه پرداخت نشده توسط مأمورین پلیس راه استان گیلان متوقف شد

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ “مهیار رستگار” رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان گیلان با بیان این مطلب افزود: تیم گشت آزادراه پلیس راه حین انجام وظیفه و برخورد با تخلفات در محور آزادراه یک دستگاه سواری سمند که از استان تهران به استان گیلان عزیمت می کرد را به علت تخطی از سرعت مجاز متوقف می‌کند و مدارک آن را مورد بررسی قرار می‌دهد.

سرهنگ رستگار ادامه داد: مأمور پلیس راه استان گیلان پس از بررسی مدارک جهت اطلاع از وضعیت تخلفاتی خودرو و نمره منفی راننده از سامانه تخلفات رانندگی راهور ناجا استعلام می‌نماید که پس از استعلام مشخص می شود که راننده خودروی فوق با ارتکاب به ۳۲۳ فقره انواع تخلف رانندگی مبلغ ۹۷ میلیون و دویست هزار ریال جریمه پرداخت نشده دارد.

به گفته وی، خودرو جهت سیر مراحل قانونی و تسویه حساب تخلفات معوقه توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.