مدیر روابط عمومی آتش نشانی اهواز:

تصادف خودرو جان موتور سوار را گرفت

مدیر روابط عمومی آتش نشانی اهواز گفت: در تصادف موتورسیکلت و خودروی پراید در اهواز، راکب موتورسیکلت در این حادثه جان خود را از دست داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، مسعود حق شناس اظهار کرد: شب گذشته راس ساعت ۲۲ و ۴۴ دقیقه دقیقه طی تماس شهروندان با تلفن ۱۲۵ سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز خبر حادثه تصادف در مسیر بلوار گلستان اطلاع داده شد.

وی افزود: ستاد فرماندهی از نزدیکترین ایستگاه تیم های امداد و نجات را به محل اعزام کرد.

مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز تصریح کرد: آتش نشانان سه دقیقه بعد در محل حادثه حاضر و مشاهده کردند که یک دستگاه خودروی پراید با یک دستگاه موتورسیکلت برخورد داشته که راکب موتورسیکلت بر اثر شدت جراحات در محل تصادف فوت کرده است.

حق شناس بیان کرد: آتش نشانان پس از ایمن سازی محل و انتقال جسد موتورسوار به آمبولانس، محل را به سمت ایستگاه خود ترک کردند.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.