مراجعه ۵۳۰هزار خودرو پایتخت به مراکز معاینه فنی در سال ۹۴

سال گذشته ۵۳۰هزار دستگاه خودرو سبک، معاینه فنی انجام دادند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از همشهری آنلابن، آنگونه که سیدنواب حسینی‌منش مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران خبر داده، مراجعات سال ۹۴در مقایسه با سال گذشته افزایش ۱۶درصدی داشته است.

همچنین بالغ بر ۴۷درصد از مراجعات در سال۹۴مربوط به سه ماهه انتهای سال است و این مسئله نشان می‌دهد پس از تشدید آلودگی هوا در فصل زمستان، برخورد پلیس با خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی و همکاری شهروندان میزان مراجعات به مراکز در راستای رعایت و تکریم قانون در حد قابل‌قبول افزایش یافته است.

امید است این روال به‌صورت مستمر ادامه داشته و مختص به یک مقطع و یا شرایط خاص نباشد. وی درخصوص معاینه فنی فروشی در بعضی از مراکز اطراف شهر تهران و صدور معاینه فنی‌های مجعول گفت: تمام اقدامات انجام شده توسط وزارت کشور در ۲سال اخیر درخصوص استفاده مراکز کشور از سامانه سیمفا و اصلاح آیین‌نامه اجرایی معاینه فنی مصوبه هیأت وزیران در همین راستا انجام شده است. درخواست ما از قوه قضاییه و نیروی انتظامی است که هر چه زودتر با متخلفین برخورد کنند.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.