به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، محمدرضا حسنی اظهار داشت: از ساعت هشت صبح روز شنبه اول خرداد تا هشت صبح روز یکشنبه دوم خردادماه تعداد ۸۸۶ تماس با اورژانس قم برقرار شد.
وی گفت: طی این مدت ۱۳۵ تصادف بوقوع پیوست که ۱۱۹ مورد آن در شهر و منطقه جمکران بوده است.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی قم عنوان کرد: در تصادفات بوقوع پیوسته ۱۵۲ نفر مجروح شدند که ۶۶ نفر به صورت سرپایی درمان شده و ۸۶ نفر نیز توسط آمبولانسهای اورژانس به بیمارستان سیار در جمکران و بیمارستانهای سطح شهر انتقال داده شدند.
وی اظهار کرد: از میان مأموریتهای انجام گرفته طی این مدت ۶۵ مورد مربوط به مسجد مقدس جمکران بود که ۱۷ مورد به بیمارستان عاشقان ولایت در جمکران منتقل شده و مابقی نیز به بیمارستانهای سطح شهر انتقال داده شدند.
حسنی در خصوص تصادفات شاخص ایام نیمه شعبان، افزود: برخورد خودرو با عابر پیاده در خیابان امام زاده ابراهیم سه مجروح، ۲ مورد برخورد موتور و خودرو در خیابان آذر و خیابان نیروگاه با ۶ مجروح و واژگونی خودروی ۲۰۶ در اتوبان قم – تهران سه مجروح بر جای گذاشت.
وی ادامه داد: برخورد سه خودرو در جاده قدیم جعفریه ۲ مجروح داشت و برخورد خودروی پراید با سمند در شهر پردیسان نیز ۲ مجروح بدحال برجای گذاشت.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان قم اضافه کرد: برخورد خودروی نیسان با موتور در اتوبان قم – تهران متأسفانه یک مجروح بسیار بدحال برجای گذاشت.
وی ادامه داد: سقوط از دوچرخه در جاده قدیم قم – کاشان یک مجروح و برخورد مینی بوس با خودروی ال ۹۰ در اتوبان قم – تهران سه مجروح برجای گذاشت و همچنین در اثر برخورد خودروی ۲۰۶ با گاردریل یک نفر مجروح شد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.