عضو انجمن قطعه سازان:

مردم به شایعه تولید خودرو تازه با پلتفرم های قدیمی توجه نکنند

عضوهیات مدیره انجمن قطعه سازان با رد شایعه تولید خودرو با پلت فرم های قدیمی در کشور گفت: چنین قراری نداشتیم که در مشارکت با خارجی ها از پلتفرم های قدیمی استفاده شود.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا، پلتفرم یکسان دو خودرو شامل قسمت های طراحی، مهندسی ساخت و عملیات تولید یکسان است. این بدان معناست که پایه ساخت دو خودرو از یک منبع نشات می گیرد، به عبارت دیگر طراحی آن دو خودرو و تکنولوژی های به کار گرفته شده در آن ها از یک مدل استخراج شده است.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، محمدرضا نجفی منش افزود: اصل کار بر این مبنا است که خودروهای روز در ایران تولید کنیم یعنی خودروهایی که یکی دوسال بیشتر از عرضه آن به بازار جهانی نگذشته باشد.
وی تاکید کرد، بهتر است مردم در فضای فعلی به شایعه ها توجه نکنند و آنچه در عمل اتفاق می افتد را در نظر بگیرند.
نجفی منش به سفری که به تازگی به آلمان و فرانسه داشت ، اشاره کرد و گفت: در فرانسه نمایشگاهی برای عرضه قطعات ایرانی برگزار شد و خریداران جهانی مانند نیسان که برای مصارف جهانی از ما خرید می کنند این فرصت را یافتند از ۲۵ غرفه ۴۵ شرکت ایرانی در این نمایشگاه بازدید کنند. بیش از ۵۰۰ بازدید کننده داشتیم و در مجموع استقبال خوبی از غرفه های شرکت های ایرانی شد.
در سال ۱۳۹۴ تعداد ۹۷۶ هزار و ۸۳۶ دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شد که از این میان بیش از ۸۹۲ هزار و ۶۰۰ دستگاه، از نوع سواری بوده است.
همچنین خودروسازان کشور در سال گذشته تعداد ۹ هزار و ۸۴۲ دستگاه کامیون، ۷۳ هزار و ۱۸۷ دستگاه وانت، ۵۱۱ دستگاه مینی بوس و ۶۹۶ دستگاه اتوبوس تولید کردند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.