ورود ۵۰ دستگاه اتوبوس با استاندارد یورو ۴ تا پایان مرداد ماه

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران از ورود ۵۰ دستگاه اتوبوس با استاندارد یورو ۴ تا پایان مرداد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، پیمان سنندجی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران  گفت‌: ‌در حال حاضر در کلانشهر تهران ۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس فرسوده وجود دارد که از ابتدای سال جاری تنها ۴۰ دستگاه اتوبوس فرسوده از رده خارج شده‌اند.

وی افزود: با توجه به کمبود اتوبوس، باید دولت برابر مصوبات، پرداخت‌های خود را در حوزه حمل و نقل انجام دهد اما متأسفانه در این ۷سال دولت هیچ کمکی به خرید اتوبوس نکرده است.

سنندجی بیان کرد: قراردادهایی با بخش‌های خصوصی منعقد شده و قرار است تا ماه‌های آینده ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تک کابین تحویل اتوبوسرانی شود و هم اکنون ۵۰دستگاه اتوبوس تحویل شرکت واحد اتوبوسرانی شده و در حال نصب جی پی اس این اتوبوس‌ها هستیم و تا پایان مرداد ماه این اتوبوس ها وارد چرخه حمل ونقل عمومی می‌شوند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران افزود: این اتوبوس‌ها در بخش‌های غیر از خطوط بی آر  تی استفاده می‌شود و استاندارد این اتوبوس‌ها یورو۴ به بالا و متناسب با  استاندارد‌های جهانی است.

سنندجی در پایان گفت: امیدواریم هرچه زودتر اتوبوس‌های فرسوده از رده خارج شوند تا بتوانیم خدمات‌رسانی بهتری به شهروندان داشته باشیم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.