بنز، پورشه و شورولت‌هایی که منتظر دستور هستند، امحا یا صادرات + تصاویر

: گشتی در انبار سازمان اموال تملیکی نشان از آن دارد که با وجود امحای روزجاری خودروهای لوکس قاچاق در انتظار دستور نهایی خاک می‌خورند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از  میزان، در صبح روزجاری ۴۰۰ تن کالای قاچاق به ارزش ۱۵ میلیارد تومان در انبار سازمان اموال تملیکی امحا شد، این امحا در حالی صورت گرفت که به غیر از سازمان اموال تملیکی دیگر سازمان‌ها که در موضوع امحا و مبارزه با قاچاق کالا دخیل هستند، خبر از امحای خودرو لوکس قاچاق در روز جاری داده بودند، اما این دسته از خودروها که تعداد آن‌ها در حدود ۶۶ دستگاه است همچنان در انتظار حکم نهایی سرنوشت خود هستند.

طبق قانون برای کالای قاچاق سه برخورد در نظر گرفته‌اند که از آن‌ها می‌توان به امحا، صادرات مجدد و فروش به شرط آنکه به تولید داخل لطمه‌ای وارد نشود.

امین دلیری، مدیرعامل سازمان اموال تملیکی در رابطه با سرنوشت خودروهای لوکس قاچاق به میزان گفت: تا به امروز حکم قطعی داده نشده و احتمال داده می‌شود این خودروهای لوکس به کشورهای مبدا واردات و خواهان خرید این گونه خودروها صادرات مجدد صورت بگیرد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.