به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از فارس مهرداد محسنی در نشستی که در مرکز معاینه فنی خودرو برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه بخش اعظمی از آلودگی هوای کلانشهرها به ویژه شهر تهران به آلودگی ناشی از خودروها بازمی گردد، محیط زیست در نظر دارد مراکز معاینه فنی خودروها را در تهران، کلانشهرها و کشور تحت پوشش قرار دهد.
وی افزود: پس از بازدید و بررسی های کارشناسی در جهت کم و کیف کار و نظارت بر فعالیت تست های آلایند گی خودروها و رسیدن به شرایط استاندار زیست محیطی ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو های تهران به عنوان معتمد سازمان محیط زیست محسوب شدند.
مدیرکل دفتر پایش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در اواخر سال ۸۹ بر اساس هماهنگی های متعددی که با مرکز معاینه فنی خودروها در تهران برگزار شد این امر عملیاتی شده است و از ۱۰ مرکز معاینه فنی خودرو در شهر تهران ۷ مرکز کار کارشناسی آن به اتمام رسیده و ۳ مرکز گواهینامه محیط زیست را دریافت کرده اند.
محسنی خاطرنشان کرد: در ۶ ماهه اول سال ۹۰ بقیه ۸ کلانشهر کشور که حدود ۸۰ درصد خودروها را دربر می گیرند تحت پوشش سازمان محیط زیست قرار خواهند گرفت و به موازات آن تا پایان سال ۹۰ حدود ۱۰۰ درصد مراکز معاینات فنی خودورهای سطح کشور تحت پوشش سازمان قرار می گیرند.
وی با اشاره به اینکه هدف از این کار ارتقای کیفیت خدمات رسانی به مراکز معاینات فنی است بیان داشت: امید است با تحقق کامل این برنامه ها حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از آلایندگی هوای ناشی از خودروها کم شود.
محسنی در خصوص مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی مبنی بر انجام معاینات فنی خودروها هر ۵ سال یکبار گفت: اعتقاد داریم که معاینات فنی خودروها برای کاهش آلودگی هوا و سلامت محیط زیست باید هر سال یکبار انجام شود.
وی بیان داشت: امید است با همکاری سازمان محیط زیست کشور و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در جهت اصلاح لایحه معاینه فنی خودروها اقدام شود.
مدیر کل دفتر پایش سازمان محیط زیست کشور اظهار داشت: با توجه به آلودگی هوا و عمر بالای خودروهای در حال تردد و شرایط اقلیمی که در تشدید آلودگی هوای تهران موثر است در جهت اصلاح لایحه مجلس در خصوص افزایش عمر معاینات فنی اقدام شود.
در ادامه این نشست صدرالدین علی پور، مدیر عامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران با اشاره به زمان مراجعه خودروها به مراکز معاینه فنی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا، افزود: به رقم اینکه در این کشور ها استاندار خودرو و سایر عوامل در تعیین استاندارد های فنی از کشور ما بالاتر است ولی خودروها یکسال پس از شماره گذاری موظف هستند به مراکز معاینات فنی مراجعه کنند و سالی یکبار برای تمدید معاینه فنی اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: رویکرد جدید ستاد معاینه فنی خودروها تبدیل شدن به یک مرجع تخصصی در زمینه آلایندگی های مرتبط با خودروهاست.
مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست:
معاینه فنی خودروها باید سالی یکبار انجام شود
: مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در راستای کاهش آلودگی هوای کلانشهرها معاینه فنی خودروها بهتر است هر یکسال یکبار انجام شود و ۵ ساله شدن آن به افزایش آلودگی هوا میانجامد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.