جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا:

وقوع ۶۷۵۰ فقره تصادف در دو هفته گذشته

جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با اشاره به وقوع ۶۷۵۰ فقره تصادف در عرض ۱۵ روز گفت: در جریان این تصادفات ۳۵۰ نفر از هموطنان کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از  فارس، سردار موسی امیری جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با اعلام این خبر گفت: با توجه به دو هفته پایانی تعطیلات تابستانی حجم سفر هموطنان افزوده شده است.

وی گفت: در دو هفته گذشته و به واسطه افزایش سفرهای تابستانی و غفلت رانندگان ۶۷۵۰ فقره تصادف فوتی و جرحی در جاده‌های کشور رخ داده است.

امیری با اشاره به این مطلب که به واسطه وقوع این تصادفات ۸۷۰۰ نفر از هموطنان مجروح شده اند گفت: در عین حال متأسفانه ۳۵۰ نفر دیگر هم کشته شده اند.

جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: این در حالی است که فقط در هفته گذشته میزان وقوع تصادفات ۱۳ درصد افزایش یافته است.

سردار امیری از هموطنان خواست با آرامش بیشتری رانندگی کرده و مقررات عبور و مرور را رعایت کنند.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.