همزمان با برگزاری جشن شکوفه‌ها

طرح ویژه ترافیکی پلیس راهور کلید خورد

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اعلام آغاز طرح ترافیکی ویژه پلیس راهور پایتخت از صبح امروز، از مشارکت ۱۰۰ درصدی نیروهای پلیس راهور و ایمن سازی معابر حاشیه ۵۰۰ مدرسه در این طرح خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از تسنیم ، سرهنگ مراد مرادی  با اشاره به فرارسیدن جشن شکوفه‌ها و بازگشایی مدارس برای دانش‌آموزان اول دبستان اظهار کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با توجه به سال تحصیلی جدید که از امروز با حضور دانش‌آموزان کلاس اولی آغاز می‌شود، برنامه ویژه‌ای را تدارک دیده که با مشارکت تمام همکاران ما تا ۱۵ مهر ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با تاکید بر آماده باش تمامی نیروهای پلیس راهور پایتخت تا ۱۵ مهر ماه ادامه داد: به دنبال تدابیر اتخاذ شده مقرر شد تا تمامی همکاران پلیس راهور پایتخت اعم از ستادی و اداری نیز در این طرح مشارکت داشته و پلیس با آمادگی ۱۰۰ درصدی، تمهیدات ترافیکی سال تحصیلی جدید را اجرایی خواهد کرد.

وی گفت: در این طرح همکاران ما در مقابل تمامی مدارسی که در معابر اصلی قرار گرفته‌انند شناسایی شده و ماموران پلیس استقرار کاملی در برابر این مدارس خواهند داشت.

مرادی اضافه کرد: همچنین با مشارکت شهرداری مناطق ۲۲ گانه پایتخت، نسبت به ایمن سازی معابر مقابل ۵۰۰ مدرسه از جمله نصب علائم و خط کشی خیابان‌ها اقدام شده است.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر این موارد کارشناسان پلیس راهور تهران بزرگ با همکاری و هماهنگی مسئولان آموزش و پرورش مناطق، نسبت به ارائه آموزش‌های ترافیکی به دانش‌آموزان اقدام خواهند کرد.

 

ایمن‌سازی معابر حاشیه ۵۰۰ مدرسه

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.