بر اساس گزارش جاکارتا پست

ایران سومین دارنده بزرگ خودروهای گازسوز جهان شد

: روزنامه جاکارتا پست چاپ اندونزی اعلام کرد ۱۱.۲ میلیون دستگاه خودروی گازسوز در جهان وجود دارد که ۱.۷ میلیون دستگاه از این رقم به ایران اختصاص دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از فارس روزنامه جاکارتا پست در گزارشی به بررسی روند کند گازسوز شدن خودروها در اندونزی پرداخت و نوشت سیستم حمل و نقل اندونزی پس از گذشت سالها برای گسترش خودروهای گاز سوز با پیشرفت و توسعه ناچیزی در این زمینه روبرو شده است.
این روزنامه در ادامه افزود: گاز طبیعی ارزان تر، پاک تر و بهینه تر از بنزین و گازوئیل است . در حالی که هر سال بخش زیادی از بودجه اندونزی صرف پرداخت یارانه انرژی می شود دولت اندونزی برنامه گاز سوز کردن خودروها را به طور جدی و سریع اجرا نمی کند.
بر اساس این گزارش افزایش قیمت جهانی نفت نیز موجب شده تا فشار بیشتری بر بودجه دولت اندونزی برای پرداخت یارانه انرژی وارد شود .
استفاده از گاز طبیعی در سیستم حمل و نقل تجربه وسیعی در سطح کشورهای مختلف جهان از جمله پاکستان، هند، آرژانتین، برزیل، ایران، ژاپن، کره جنوبی، سنگاپور و مالزی دارد .
تا پایان سال ۲۰۰۹ بیش از ۱۱.۲ میلیون دستگاه خودروی گاز سوز در سراسر جهان تولید شده است که بیش از ۲.۴ میلیون دستگاه در پاکستان، ۱.۸ میلیون دستگاه در آرژانتین، ۱.۷ میلیون دستگاه در ایران، ۱.۶ میلیون دستگاه در برزیل و ۸۰۰ هزار دستگاه در هند ساخته شده است .
هم اکنون بیش از ۳ هزار جایگاه عرضه سی ان جی در پاکستان فعالیت می کند . البته اندونزی نیز از سال ۱۹۸۷ میلادی عرضه گاز سی ان جی در خودروهای گاز سوز را آغاز کرده است ولی در حال حاضر کمتر از هزار دستگاه خودروی گاز سوز و حدود ده جایگاه عرضه سی ان جی در اندونزی وجود دارد .

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.