توقیف خودرو پراید با ۵۲ میلیون ریال خلافی در محور کرج – چالوس

رئیس پلیس راه استان البرز از توقیف یک دستگاه پراید با ۵۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال خلافی و ۱۶۶ فقره تخلف پرداخت نشده در محور "کرج - چالوس" خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از میزان، سرهنگ رضا اکبری گفت: ماموران کنترل عملیات ویژه پلیس راه استان حین کنترل خودروهای عبوری یک دستگاه پراید را به علت سرعت غیرمجاز در محور "کرج – چالوس" متوقف کردند‌.

وی افزود: پس از توقف و استعلام از مرکز اجرائیات پلیس راهور استان، مشخص شد که این خودرو دارای ۵۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال خلافی و ۱۶۶ فقره تخلف پرداخت نشده است.

رئیس پلیس راه استان البرز، اظهار داشت: برابر تبصره ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در صورتی که مبلغ جریمه خودرویی به ۱۰ میلیون ریال برسد، مراتب به مالک خودرو اعلام شده و چنانچه ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ، مالک خودرو نسبت به پرداخت جریمه اقدام نکند، از تردد آن جلوگیری می شود که برابر قانون، خودرو مذکور توقیف و روانه پارکینگ شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.